Συνέχεια στις νίκες για τη Νίκη Βόλου 3-1 τον Ηρακλή

12/11/2023 - 17:50

Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί έδωσε η Νίκη Βόλου, η οποία με άνετο τρόπο σημείωσε την τέταρτη διαδοχική νίκη της με 3-1 επί του Ηρακλή, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν τη μεγαλύτερή τους στιγμή στο 5' όταν το σουτ του Ριμπέιρο πέρασε δίπλα από το κάθετο του Βελλίδη. Η Νίκη είχε την πρωτοβουλία και τις τελικές κυριαρχώντας σε ολόκληρο το πρώτο μέρος. Τελικά το γκολ ήρθε στο 41' με τον Ριμπέιρο με πανέμορφη ενέργεια να πασάρει στον Παναγιωτίδη και αυτός να βγάζει την παράλληλη μπαλιά για τον Μιράντα που από κοντά έγραψε το 1-0.

Η Νίκη και στο δεύτερο μέρος είχε το πάνω χέρι καθαρίζοντας το ματς. Στο 59' μετά από σέντρα του Ναά, ο Παναγιωτίδης στην κίνηση έκανε το 2-0 και στο 67' ο Μιράντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το 3-0. Ο Ηρακλής απλά μείωσε στο 88' με προσωπική ενέργεια του Σπυρίδη που έκανε το τελικό 3-1. Η Νίκη Βόλου την Τετάρτη θα αγωνιστεί στον "Ταρλά" με τον Αιολικό στο πλαίσιο της 9η αγωνιστικής του 1ου ομίλου της SL2.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία 

gazzetta.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey