Πρώτη απώλεια για τον Λεβαδειακό, σπουδαίο «διπλό» για τον Απόλλωνα

15/11/2023 - 18:45 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2023 - 18:54

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Απόλλων Πόντου με 0-1 κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, για την 9η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.

Ο «γηραιός» στο 4’ κέρδισε πέναλτι όταν συνεργάστηκαν Κουντουριώτης και Κούστα, με τον Καλογέρη να παρεμβαίνει και σύμφωνα με τον διαιτητή Μπουρουτζίκα, ο αμυντικός του Απόλλωνα έκανε χέρι. Ο Κούστα ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κίναλης έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντε Τομάς από τον Παλαβράκη. Στο 78’ ο Μουμίν εκτέλεσε το φάουλ και ο Καλογέρης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έγραψε το 0-1.

Ο Απόλλων με καλύτερη ψυχολογία πλέον μετά τη πρώτη νίκη θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Αιολικό.

Τον "φρέναρε" ο Μακεδονικός

Σερί 7 νικών έτρεχε ο Λεβαδειακός, όμως αυτό σταμάτησε εκτός έδρας, με τον Μακεδονικό καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26’ με τον Ρόμο με κεφαλιά να νικάει τον Γουναρίδη για το 0-1. Ο Μακεδονικός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 33’, όταν μετά από συνεργασία, η μπάλα έφτασε στον Χάσεκ, το σουτ του οποίου βρήκε στο δοκάρι του Γκροφ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για παράβαση πέναλτι στον Ραμίρεζ από τον Πίρινεν στο 40’.

Στο 44’ ο Λεβαδειακός έφτασε και σε δεύτερο γκολ με πλασέ του Τσάπρα. Ένα λεπτό μετά, ο Μακεδονικός μείωσε σε 1-2, όταν ο Ζαφειράκης έβγαλε τη σέντρα και ο Πίρινεν στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 63’ ο Σιμόνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκροφ, για το τελικό 2-2.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

liganews.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey