Μοιρασιά στη Λιβαδειά

27/11/2023 - 18:06 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2023 - 18:14

Σπουδαίο θέαμα παρουσίασαν Λεβαδειακός και ΑΕΛ στο ντέρμπι του Βορείου ομίλου, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 και έριξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Ο Λεβαδειακός διατήρησε τη διαφορά των πέντε βαθμών από την ΑΕΛ, όμως έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από τους «βυσσινί».

Στο δια ταύτα, σαφώς ανώτερος στο πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός, ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με το πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννιώτας και εκτέλεσε ο Νίκας στο 9′. Η ΑΕΛ δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να καταγράφεται στις καθυστερήσεις του με το ανάποδο ψαλίδι του Οτόρμιν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα άλλαξαν, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους και να ισοφαρίζουν με ωραίο σουτ του Αντράντα στο 67′. Αξίζει να σημειωθεί ότι δέκα λεπτά νωρίτερα η ομάδα της ΑΕΛ είχε προειδοποιήσει την εστία του Λεβαδειακού, όταν η κεφαλιά του Πεντρόσο χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Γκροφ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο 70′ αν ο Ρομό προ κενής εστίας δεν έστελνε την μπάλα άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «βυσσινί» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την κίτρινη κάρτα στον Τσελεπίδη λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, καθώς ζήτησαν κόκκινη για επικίνδυνο παιχνίδι του αμυντικού των γηπεδούχων στον Οτόρμιν. Με την ολοκλήρωση του ματς ο κ. Σιδηρόπουλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ηλιάδη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

mikriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey