Σημαντικές νίκες για Λεβαδειακό, ΑΕΛ και Απόλλωνα Πόντου

03/12/2023 - 18:15 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2023 - 18:36

Την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2 ο Λεβαδειακός πανηγύρισε μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β, όπως και η ΑΕΛ με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Σημαντική τρίποντο και για τον Απόλλωνα Πόντου.

Βαθμός στις καθυστερήσεις για την Κοζάνη

Ο Ηρακλής φιλοξένησε την Κοζάνη με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν στο τέλος (1-1). Ο Ηρακλής σκόραρε στο 24′ με τον Κούστα. Η Κοζάνη κέρδισε πέναλτι στο 64′ μετά από απομάκρυνση του Βελλίδη, με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να το αποκρούει.Μετά την εκτέλεση πέναλτι υπήρξε ένταση στην κερκίδα και συμπλοκές ανάμεσα στην αστυνομία και στους οπαδούς Ηρακλή με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί προσωρινά. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 97′ με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Βελλίδη.

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Απόλλων Πόντου πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1, με τον Ραφαέλ Μπλανκ πετυχαίνει και τα δύο τέρματα για τους νικητές. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Φερνάντο Κονίλιο.

Νικήτρια στο Θεσσαλικό ντέρμπι η ΑΕΛ

Με λυτρωτή τον Κώστα Παπαγεωργίου, η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 της Νίκης Βολου και εξακολουθεί να ακολουθεί τον Λεβαδειακό.

Διπλό κορυφής για τον Λεβαδειακό  

Ο Λεβαδειακός πήρε τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ Β' με ανατροπή και παρέμεινε στην κορυφή του Βορείου ομίλου. Ο ΠΑΟΚ Β’ προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γιαξή, με την ομάδα της Βοιωτίας να ισοφαρίζει με τον Κουάδρα στο 12′ και να κάνει την ανατροπή στο 17′ με τον Ρομό, ενώ ο επιθετικός από την Βενεζουέλα πέτυχε και το τρίτο γκολ της ομάδας του στο 79′.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey