Πέρασε και από την Χαλάστρα ο Μακεδονικός

04/12/2023 - 17:08

Σε μία αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου που την παρακολούθησε το απόγευμα της Δευτέρας, ο Μακεδονικός επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Καμπανιακού στο γήπεδο της Χαλάστρας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με… γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς ο Ζαφειράκης πέτυχε το 0-1 μόλις στο 6ο λεπτό. Για να βάλουν τις βάσεις νίκης, όπως αποδείχτηκε, στο παιχνίδι λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού χάρη στο τέρμα του Τσιλιγγίρη στο 32’.

Ο Μακεδονικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χασάνογλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70’.  Ο Καμπανιακός μείωσε δύο λεπτά αργότερα με τον Γιουκούδη και είδε τον Πόζογλου να αποβάλλεται κι αυτός στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων επίσης με δεύτερη κίτρινη.

Έτσι, ο Μακεδονικός πέτυχε το 3x3 και παράλληλα διεύρυνε το αήττητο σερί του σε επτά παιχνίδια, όντας πλέον στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του βόρειου ομίλου. Την ώρα που ο Καμπανιακός υπέστη την πέμπτη διαδοχική ήττα του και παραμένει στην τελευταία.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

sportfm.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey