«Τρίποντα» για Νίκη Βόλου και ΑΕΛ

11/12/2023 - 17:12 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2023 - 17:19

Με νίκες ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο στη SL2 η Νίκη Βόλου και η ΑΕΛ.

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ Β’ στη Νεάπολη. Ο Παναγιωτίδης ανατράπηκε εντός περιοχής στο 11’ από αμυντικό του ΠΑΟΚ Β’ και ο Μιράντα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0 της Νίκης Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 στο 41’. Ο Νινούα εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Δαρέλας σε δεύτερο χρόνο και από το δεύτερο δοκάρι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Στο 47’ ο ΠΑΟΚ Β’ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τσοπούρογλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, στο 51’, παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες οι παίκτες της Θεσσαλονίκης, κατάφεραν να κάνουν το 1-2. Ο Τζίμας έφυγε στην κόντρα επίθεση, η κόντρα με τον Αναστασίου τον ευνόησε και από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκαραβέλη. Η Νίκη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61’. Ο Ριμπέιρο έσπασε προς το πέναλτι από τα αριστερά, με τον Πολίτη να πλασάρει στην κίνηση για το 2-2. Για να φτάσουμε στο 87’, όταν ο Μιράντα μέσα από την περιοχή έστειλε με σουτ την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Ταχλιμανίδη, για το τελικό 3-2 της Νίκης.

Κέρδισε τον Απόλλωνα η ΑΕΛ

Κέρδισε τον Απόλλωνα η ΑΕΛ

Η Λάρισα πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, για την 13η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έφτασε τους 24 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στους δύο βαθμούς, ενώ από την άλλη η ομάδα της Καλαμαριάς έμεινε στους οκτώ βαθμούς.

Ο Πεντρόσο ανέτρεψε τον Καλογέρη εντός περιοχής στο 6’, με τον διαιτητή Γιουματζίδη να καταλογίζει πέναλτι. Ο Νασσέρ ανέλαβε το πέναλτι, όμως ο Σουλούκος έπεσε στη δεξιά του γωνία και με βοήθεια του δοκαριού κατάφερε να το αποκρούσει. Η ΑΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 23’. Ο Αντράντα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κίναλης απέκρουσε και ο Πεντρόσο από κοντά με σουτ έκανε το 1-0. Οι Θεσσαλοί στο 37’ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Ο Κοσσονού έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Πεντρόσο από το σημείο του πέναλτι με πλασέ νίκησε τον Κίναλη για το 2-0.

Στο 48’ η Λάρισα έφτασε στο 3-0. Ο Κοσσονού έκανε το γύρισμα και ο Οτορμίν με δυνατό βολέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το γκολ. Στο 49’ το σουτ του Οτορμίν σταμάτησε στο δοκάρι του Κίναλη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Καλουτσικίδη στο 74’.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

liganews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey