Λύγισε και την Κοζάνη η ΑΕΚ Β

13/12/2023 - 17:58 Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2023 - 18:04

Μία ακόμα βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ΑΕΚ Β', η οποία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία που την έχουν βοηθήσει να «σκαρφαλώσει» στη βαθμολογικά του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Οι κιτρινόμαυροι έκαμψαν με 1-0 την αντίσταση της Κοζάνης στο «Σεραφείδειο», με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν πλέον με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην 5η θέση. Το τέρμα που έκρινε τη νίκη της ΑΕΚ Β' ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όταν στο 43' μετά από γύρισμα του Πήλιου, με αυτογκόλ του Τσιμπούκα η Ένωση άνοιξε το σκορ, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν χάσει νωρίτερα μεγάλες ευκαιρίες με τον Ζίνι.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Κούστα διατήρησαν το ισχνό προβάδισμα και πανηγύρισαν το τρίτο τους σερί τρίποντο στο «Σεραφείδειο». Οι παίκτες της Ένωσης αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο συμπαίκτη τους, Ιλία Λεφράνκ, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό και κράτησαν τη φανέλα του τόσο στην αρχή του αγώνα, όσο και μετά το γκολ. Τέλος, αγωνίστηκαν μαύρα περιβραχιόνια στο μπράτσο ως ένδειξη πένθους για το χαμό του σπουδαίου Νεστορίδη.

 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

gazzetta.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey