Σπουδαία νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας, ισοπαλία στην Κοζάνη

03/01/2024 - 17:50 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2024 - 18:00

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Καρδίτσας 2-1 κόντρα στον Ηρακλή, ενώ Κοζάνη και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε εντός έδρας τον Ηρακλή με 2-1 πριν την αναμέτρηση με τον Αιολικό και ανέβηκε στους 18 πόντους, με τους "κυανόλευκους" να παραμένουν στους 16 πόντους. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2' λεπτό με το γκολ από την κεφαλιά του Σταμόπουλου και πήγαν με το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με το σουτ του Χειρίτραντα στο 66' λεπτό. Οι "κίτρινοι" έκαναν το 2-0 με το γκολ του Κονίλιο στο 83' λεπτό. Η θεσσαλική ομάδα βγήκε τα επόμενα λεπτά στην αντεπίθεση και είχε δοκάρι με τον Ξύδα στο 88' λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και μείωσαν σε 2-1 με το γκολ του Τζόνσον Εμπό. Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε εντός έδρας τον Ηρακλή με 2-1.

Λευκή ισοπαλία για Κοζάνη και Λεβαδειακό

Η Κοζάνη και ο Λεβαδειακός ήταν ισόπαλοι με 0-0. Ο Λεβαδειακός είχε σουτ με τον Γιαννιώτα έξω από την περιοχή στο 20' λεπτό, ενώ η Κοζάνη είχε ευκαιρία με την κεφαλιά του Γραμμένου, την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας Γκροφ στο 22' λεπτό. Οι "πράσινοι" είχαν φάσεις με το σουτ του Κουάδρα στο 30' λεπτό και το πλασέ στο 38' λεπτό και την κεφαλιά στο 41' λεπτό από τον Πολέτο. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ με τον Κουάδρα στο 46' λεπτό. Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές σε όλο το διάστημα του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Κοζάνη και ο Λεβαδειακός ήταν ισόπαλοι στο τέλος του αγώνα με 0-0.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

liganews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey