Έμειναν στην ισοπαλία ΠΑΟΚ Β και Ηρακλής

15/01/2024 - 17:41 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2024 - 17:48

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αφού ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλής αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Ο ΠΑΟΚ Β’ βρήκε πρώτος το γκολ και πήγε στα αποδυτήρια, έχοντας μάλιστα και αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού ο Ηρακλής έμεινε με 10 μετά από αποβολή του Χρουσιέλ. Οι «κυανόλευκοι» όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν και τελικά να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο 20λεπτο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις στο παιχνίδι. Στο 23’ ένα σουτ του Σπυράκου δοκίμασε την ετοιμότητα του Παλαβράκη.  Ο Ηρακλής λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου υποχρεώθηκε να μείνει με 10 παίκτες. Ο Χρουσιέλ έκανε ένα φάουλ στον Γιαξής, τιμωρήθηκε με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του και αποβλήθηκε. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0, ωστόσο ο Ηρακλής παρά το αριθμητικό μειονέκτημα μπήκε δυνατά στο δεύτερο και κατάφερε με τον Δοϊρανλή να ισοφαρίσει στο 48ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ Β’ πλησίασε στο δεύτερο γκολ αλλά ο Δαρέλας δεν κατάφερε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να γίνει πιο πιεστικός, αναζητώντας το δεύτερο γκολ αλλά ο Παλαβράκης είπε «όχι» τόσο στον Γιαξή όσο και στον Ρούμιαντσεβ όμως και ο Ηρακλής έψαξε το γκολ με τον Πατράλη αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Μοναστηρλή. Στο 86΄ ο Χειρίτραντας μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του κατέληξε στο αριστερό δοκάρι. Στο 87΄ απίστευτη ευκαιρία για τον Ηρακλή, με τον Μοναστηρλή να χάνει τη μπάλα, αλλά ο Κουντουριώτης σούταρε επάνω στον τερματοφύλακα και όχι στην κενή εστία.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

mikriliga.com

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey