Πέρασε από τη Χαλάστρα η Νίκη Βόλου

27/01/2024 - 20:27 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2024 - 20:34

Το δεύτερο σερί «διπλό» στο πρωτάθλημα μετά από εκείνο στην Κοζάνη πέτυχε η Νίκη Βόλου.

Οι «κυανόλευκοι» μετά την ήττα στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη, επικράτησαν με 0-2 του Καμπανιακού στη Χαλάστρα, φτάνοντας τους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι τελείωσε από νωρίς χάρη στα τέρματα των Κρητικού (3′) και Λίταινα (8′), με τη Νίκη να διαχειρίζεται άψογα το προβάδισμα της, φτάνοντας στο τρίποντο.

Μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ με τον Κρητικό, ο οποίος με πλάγιο σουτ είδε τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λίταινα να σκοράρει, με ωραίο πλασέ από τα αριστερά. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 12′ με την προσπάθειά του όμως να περνάει άουτ. Στο 36′ η εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη πέρασε άουτ.

Τα γρήγορα γκολ έδωσαν τη δυνατότητα στη Νίκη Βόλου να διαχειριστεί το ματς και να κρατήσει μακριά από την εστία της τον Καμπανιακό. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς να αλλάξει κάτι.

Στο Β μέρος η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, με την εστία του Γκαραβέλη να μην απειλείται ουσιαστικά σε καμία στιγμή. Ως το τέλος δεν άλλαξε τίποτα με την ομάδα του Βόλου να παίρνει τους 3 βαθμούς.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

mikriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey