«Περίπατος» για τη Νίκη Βόλου, σπουδαία νίκη για την ΑΕΛ

21/02/2024 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 21/02/2024 - 17:08

Η Νίκη Βόλου επέστρεψε εύκολα στα τρίποντα επικρατώντας σε εξ' αναβολής αναμέτρηση με 5-0 του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος παραμένει σε δύσκολη θέση στην ουρά και δύσκολα θα αποφύγει τον απ' ευθείας υποβιβασμό.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν είχε η Νίκη Βόλου, παίρνοντας ένα χαλαρό τρίποντο με 5-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος βρίσκεται έξι βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νίκη πήρε το προβάδισμα στο 24' με κεφαλιά του Γαβριηλίδη και έφτασε στο 2-0 στο 34' όταν ο Μιράντα με ωραίο τελείωμα μετά από γύρισμα του Κάσσου βρήκε δίχτυα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος. Στο 58' ο Πέττας σημάδεψε το δοκάρι, αλλά στο 62' ο Παναγιωτίδης στο ριμπάουντ έγραψε το 3-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα στο 62' ο Μιράντα με ένα πανέμορφο γκολ από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το 4-0. Το τελικό 5-0 στον...περίπατο της Νίκης Βόλου υπέγραψε ο Κρητικός στο 88'.

Η ΑΕΛ νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Β' 1-2 πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Λεβαδειακό.  Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές από την αρχή του αγώνα, με την Θεσσαλική ομάδα ανοίγει το σκορ με το σουτ του Κοσσονού στο 48' λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 με τον Στίνα στο 52' λεπτό. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με το γκολ του Τσοπούρογλου από την ασίστ του Πανίδη στο 62' λεπτό. Η ΑΕΛ διατήρησε το προβάδισμα της στα τελευταία λεπτά του αγώνα και πήρε στο τέλος σπουδαία νίκη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

gazzetta/liganews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey