«Κερδισμένος» ο Λεβαδειακός από την ισοπαλία στη Λάρισα

25/02/2024 - 18:01 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2024 - 19:25

Λάρισα και Λεβαδειακός έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο ντέρμπι κορυφής του βορείου ομίλου, ένα αποτέλεσμα που βόλεψε τους Βοιωτούς καθώς συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι για την άνοδο.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με αρκετές μονομαχίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες καλές φάσεις για να σκοράρουν, όμως καμία δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ για τη νίκη. Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα έγινε στο 54’. Ο Γκουστάβο πέρασε την μπαλιά στον Μπαΐροβιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Σουλούκος έδιωξε με δυσκολία. H ΑΕΛ στο 85’ έχασε μεγάλη στιγμή, όταν ο Πλέγας με δυνατό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Γκροφ, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έδιωξε εντυπωσιακά.

Λευκή ισοπαλία στο «Σεραφίδειο»

ΑΕΚ Β' και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Σεραφείδειο, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να παλεύουν για την είσοδο στην πεντάδα και τη συμμετοχή στα play-offs. Η ομάδα του Νίκου Κούστα είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο τέλος, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποκορύφωμα το σουτ του Χριστόπουλου που απέκρουσε ο Παλαβράκης στο 91' και την κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο οριζόντιο δοκάρι στο 92'.

«Τριάρα» του Μακεδονικού στον Απόλλωνα Πόντου

Εύκολο απόγευμα είχε ο Μακεδονικός στο Πολύκαστρο. Οι Θεσσαλονίκες νίκησαν 0-3 τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου που δύσκολα θα αποφύγει τον απ' ευθείας υποβιβασμό. Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Παναγιωτούδης (27′ πέναλτι), Μπουλάτοβιτς (80′) και Σιμόνι (82′).

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

liganews/sport24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey