Ήττα και υποβιβασμός για τον Απόλλωνα Πόντου

29/02/2024 - 16:56 Τελευταία τροποποίηση στις 29/02/2024 - 17:14

Η ΑΕΚ Β' με τον Σέρχιο Αραούχο στην σύνθεση της και υπό το βλέμμα του κόουτς Ματίας Αλμέιδα στο γήπεδο, νίκησε με 4-0 εντός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος αποχαιρέτησε και μαθηματικά την Super League 2.

Ο Απόλλων Πόντου μετά την ήττα από την ΑΕΚ Β έμεινε στους 11 βαθμούς και καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του κανονικού πρωταθλήματος, υποβιβάστηκε απ' ευθείας στη Γ Εθνική ως τελευταία ομάδα του βορείου ομίλου, αφού ο Αιολικός ως προτελευταίος έχει 19 βαθμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το 1-0 στο 37' λεπτό με το γκολ από την κεφαλιά του Σέρχιο Αραούχο. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με την κεφαλιά του Ραντόνια στο 44'.  Η Ένωση ανέβασε το σκορ στο 3-0 με το γκολ από το σουτ του Χριστόπουλου στο 83' λεπτό και  έκανε το 4-0 με γκολ του Σκόνδρα στο 92ο λεπτό.   

«Τρίποντο» από τα 11 βήματα για τον ΠΑΟΚ Β'

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε εντός έδρας την Κοζάνη με 1-0 και ανέβηκε στους 27 πόντους.  Οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι με τον Φίλων να ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα Μπογκντάνοβιτς και τον Δαρέλα να ευστοχεί στην εκτέλεση στο 14' λεπτό, κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν σουτ με τον Τσοπούρογλου στο 20' λεπτό και με τον Δαρέλα στο 34' λεπτό. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με το τετ-α-τετ του Καλλέργη στο 49' λεπτό και με το σουτ του στο 82' λεπτό, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Β', Μπαλωμένος μπλόκαρε την μπάλα και στις δύο περιπτώσεις. Ο ΠΑΟΚ Β' διατήρησε το προβάδισμα του στα τελευταία λεπτά και νίκησε εντός έδρας την Κοζάνη με 1-0.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

liganews.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey