Πολύτιμες νίκες για Καμπανιακό και Κοζάνη

04/03/2024 - 18:11 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2024 - 20:42

Σημαντικές νίκες σημείωσαν η Κοζάνη και ο Καμπανιακός την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η Κοζάνη επικράτησε 1-0 απέναντι στην Ηρακλή με γκολ του Σουλιώτη από το πρώτο μέρος. Η Κοζάνη έφτασε τους 24 βαθμούς, ενώ άφησε εκτός play offs και μαθηματικά τον αντίπαλο της. Και ο Καμπανιακός πέτυχε μεγάλη νίκη 0-1 στην έδρα του Μακεδονικού με σκόρερ τον Γιουκούδη από το σημείο του πέναλτι στο 5ο λεπτό. Ο Καμπανιακός απομακρύνθηκε επίσης από τον Αιολικό, φτάνοντας τους 23 πόντους. 

Ακόμη, η Λάρισα πανηγύρισε τους τρεις πόντους στις καθυστερήσεις στην έδρα της Νίκης Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 48' με τον Φατάϊ, ο Πέττας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 63', όμως η ΑΕΛ σκόραρε στις καθυστερήσεις με τον Νίνο. 

Εύκολο έργο είχε η Αναγέννηση Καρδίτσα απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Καρδίτσας νίκησε 4-1. Χατ τρικ σημείωσε ο Κονίλιο, ενώ ένα γκολ πέτυχε και ο Ξύδας. Από τον Απόλλωνα σκόραρε ο Ίννος στο 87'.

Τέλος, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από τους γηπεδούχους βρήκαν δίχτυα οι Νταγκό, Ρομό και Κωστή και από τον ΠΑΟΚ Β ο Παννίδης στο 82'.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey