Στα play offs ο Μακεδονικός

11/03/2024 - 17:04 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2024 - 17:26

Ο Μακεδονικός πήρε τον βαθμό που ήθελε κόντρα στην ΑΕΚ Β’ μετά το ισόπαλο 0-0 και τσέκαρε το πέμπτο εισιτήριο για τα play offs, αφήνοντας εκτός τον ΠΑΟΚ Β.

Στο «Σεραφείδειο» γήπεδο,  οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 13' με τον Σιμόνι. Στο 24’ ο Ζαφειράκης έκανε την προσπάθεια από τα αριστερά, όμως μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αγγελόπουλου. Η Ένωση στο 32’ είχε δοκάρι με τον Σταμπουλή μετά από σέντρα του Πηλιου.  Στο δεύτερο μέρος, ο Περντρέου έδιωξε με δυσκολία την προβολή του Τιεί.Το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος.

Έμεινε εκτός ο ΠΑΟΚ Β

Ο ΠΑΟΚ Β νίκησε 4-0 τη Νίκη Βόλου, όμως έμεινε εκτός των play offs μετά την ισοπαλία του Μακεδονικού με την ΑΕΚ Β.  Ο ΠΑΟΚ Β' πήρε προβάδισμα με το γκολ από το σουτ του Δαρέλα στο 1' λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ με τον Γαβριηλίδη, με τον τερματοφύλακα Μπαλωμένο να μπλοκάρει την μπάλα στο 22' λεπτό. 

Οι «κυανόλευκοι» μέτρησαν μια καλή ευκαιρία με το μακρινό σουτ του Πέττα στο 49' λεπτό. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με το γκολ από την κεφαλιά του Φίλων μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Κανίς στο 55' λεπτό και έκαναν το 3-0 με το γκολ του Σαποβάλοφ στο 86' λεπτό. Οι «ασπρόμαυροι« πέτυχαν το 4-0 με τον  Μπράντονιτς στο 90+3' λεπτό.
 
«Τριάρα» από την ΑΕΛ 
 
Η ΑΕΛ νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου με 3-1 και ανέβηκε στους 49 πόντους.  Οι δύο ομάδες ήταν δυναμικές και ανταγωνιστικές από την αρχή του αγώνα. Οι «βυσσινί» είχαν τις λύσεις και προηγήθηκαν με 1-0 στο 17' λεπτό με το γκολ από την κεφαλιά του Πεντρόζο. 
 
Η Λάρισα έκανε το 0-2 με το γκολ από το σουτ του Φατάι στο 48'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με το τέρμα από το σουτ του Σαχόλλι στο 59ο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-3 με τον Νίνο στο 83'.
 
Σπουδαία νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας  
 
Δυναμικός αγώνας και από τις δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το 1-0 με γκολ του Μπούζα στο 7ο λεπτό.  Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν αποτελεσματική και στο δεύτερο ημίχρονο και διατήρησε το υπέρ της αποτέλεσμα απέναντι στον Καμπανιακό.
 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey