Δύο στα δύο για τον ΠΑΟΚ Β

03/04/2024 - 18:04 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2024 - 18:14

Ο ΠΑΟΚ Β' πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στα play outs με 4-2 επί της Κοζάνης και παρέμεινε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας με 21 βαθμούς, σε απόσταση πέντε βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 30', με τον Καλλέργη να τρέχει κατά μήκος του άξονα και με τρομερό σουτ από τα 30 μέτρα να βρίσκει δίχτυα. Οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν εννέα λεπτά αργότερα. Ο Γιαξής έκλεψε τη μπάλα στο μισό της Κοζάνης, βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Γκούμα στην πλάτη της άμυνας και εκείνος αφού απέφυγε τον Καραγκιόζη, σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ΠΑΟΚ Β΄ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, σκοράροντας δύο γκολ σε δύο λεπτά. Αρχικά στο 59' ο Μπράντονιτς έκανε την ασίστ για να κάνει την ανατροπή ο Σαποβάλοφ με υπέροχο πλασέ. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Αλεξιάδη πέτυχε τρίτο γκολ. Ο Φίλων έκανε κούρσα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Δαρέλα να κάνει το 3-1 από κοντά.

Στο 64ο λεπτό η Κοζάνη μείωσε σε 3-2. Ο Γιάκος από δεξιά γύρισε τη μπάλα, αυτή βρήκε στον Παντεκίδη και μπέρδεψε τον Μπαλωμένο για το 3-2. Το τελικό σκορ σημειώθηκε στο 67ο λεπτό. Σκόρερ ήταν ο Μπράντονιτς που από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2.

Όλα μηδέν στην Καρδίτσα

Χωρίς νικητή και σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Ηρακλή.

Στο 24' ο Ισνάλδο εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως επενέβη σωτήρια ο Τσέλιος. Στο 44΄ο Κουντουριώτης από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Επίσης, σουτ του Έμπο στο 48' πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία, ενώ στο 61' μετά από επικίνδυνη παράλληλη μπάλα από τον Βιτλή, οι αμυνόμενοι απομακρύνουν προ του Νεοφυτίδη. Στο 89' ο Βιτλής εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Κώστικα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των play offs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των play outs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

metrosport/liganews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey