Νίκη παραμονής για τον Ηρακλή

07/04/2024 - 20:23 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2024 - 20:37

Ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 επί του ΠΑΟΚ Β΄για την 4η αγωνιστική των play outs του βορείου ομίλου της SL2 και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

Ο Γηραιός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με δύο τέρματα ενώ είχε και δοκάρι. Στο 28ο λεπτό ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κούστα, με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Γκερμούς, άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή. Στο 37′ ο Γηραιός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ισνάλντο. O Aργεντίνος εκτέλεσε το φάουλ χαμηλά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το τείχος και νίκησε τον Μπαλωμένο στη κλειστή του γωνία. Στο 45′ ο Κούστα έφυγε στην αντεπίθεση όμως το σουτ του στο σταμάτησε στο δοκάρι του ΠΑΟΚ Β.

Ελαφρώς βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ Β στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε με διπλή ευκαιρία στο 57′. Ο Σπυράκος έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά, σούταρε δυνατά με τον Παλαβράκη να αποκρούει δύσκολα. Στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.Το γκολ της τιμής για τους «ασπρόμαυρους» πέτυχε ο Δαρέλας στο 93ο λεπτό, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γρόσδη.

Ισοπαλία στην Κοζάνη

Αν και η ομάδα της Κοζάνης βρέθηκε πίσω στο με 2-0 στο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία απέναντι τον Καμπανιακό. Για την ομάδα τους φιλοξενούμενους τα γκολ πέτυχαν ο Γιουκούδης στο 38′ λεπτό και ο Τότσκας στο 45’+, ενώ για την ομάδα της Κοζάνης ο Σουλιώτης στο 48ο λεπτό και ο Σιατραβάνης στο 66ο λεπτό. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play offs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play outs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

prlogos/thessports

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey