Παρέμειναν στην πρώτη θέση ΠΑΟΚ Β και Ηρακλής

14/04/2024 - 18:49 Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2024 - 18:53

Χέρι-χέρι συνεχίζουν στην κορυφή του Βορείου Ομίλου των Play Outs οι Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β'.

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του Καμπανιακού εκτός έδρας και οι «ασπρόμαυροι» με 2-0 εντός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των Play Outs του Βορείου Ομίλου της Super League 2 παρέμεινε ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 του Καμπανιακού στην Χαλάστρα και έφτασαν τους 24 βαθμούς, ξεφεύγοντας 5 από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 19 και συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35' με τον Γκέρμους, γκολ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο. Στο δεύτερο έκλεισαν πίσω τους διαδρόμους και ουσιαστικά κράτησαν με ευκολία το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Μαζί με τον Ηρακλή στην κορυφή του ομίλου είναι και ο ΠΑΟΚ Β'. Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχθηκαν την Αναγέννηση Καρδίτσας και επικρατώντας με το άνετο 2-0 έφτασαν και αυτοί τους 24 βαθμούς. Οι Θεσσαλοί από την άλλη έμειναν στους 19 και βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στο ξεκίνημα και στο τέλος του αγώνα. Αρχικά, άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Κανίς. Στο δεύτερο κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και στο 81' έκαναν το 2-0 με τον Γκούμα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των play offs της SL2 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των play outs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

gazzetta

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey