Νίκησε τον Ηρακλή και έμεινε στη Super League 2 ο Καμπανιακός

22/05/2024 - 18:15 Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2024 - 18:21

Ο Καμπανιακός νίκησε με 1-2 τον Ηρακλή στο γήπεδο της Χαλάστρας, στην τελευταία αγωνιστική των play outs της Super League 2 και ανανέωσε την παρουσία του στην κατηγορία.

Μόλις στο 1’ ο Τότσκα κατάφερε με κεφαλιά να νικήσει τον Τσιλιγγίρη για το 0-1 της ομάδας του Γιώργου Αμανατίδη. Η ισοφάριση του Ηρακλή ήρθε στο 56’ με τρομερό σουτ του Ισνάλδο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιουκούδης με εύστοχο πέναλτι στο 86',

Στη Γ Ενική η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε με 2-4 από τον ΠΑΟΚ Β’, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση των play outs που οδηγεί στη Γ Εθνική.  Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε κεφάλι στο σκορ στο 10’ με σκόρερ τον Γκούμα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 14’, με τον Σμυρλή. Δύο λεπτά μετά η ΑΣΑ άγγιξε το γκολ. Ο Βερνάρδος βγήκε σε τετ α τετ με τον Ναντέρ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό και μετά στο δεξί κάθετο δοκάρι του ΠΑΟΚ Β, με τον Αιγύπτιο πορτιέρο να μπλοκάρει στη συνέχεια. Στο 45’ ο Γκούμας ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας, από κανονική θέση και έκανε το 0-3 για τον ΠΑΟΚ Β’.

Η ΑΣΑ στο 50’ μείωσε με κεφαλιά του Στασινόπουλου, για το 1-3. Τρία λεπτά μετά, ο Κονίλιο βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-3. Ο ΠΑΟΚ Β’ όμως αντέδρασε και έφτασε στο 2-4 στο 56’ με δράστη τον Ρουμιάντσεβ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής των play outs

Δείτε ΕΔΩ την τελική βαθμολογία των play outs

liganews

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey