Οδεύει προς μηδενισμό ο Ανδρονικάς!

14/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:51


Την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το εξ' αναβολής παιχνίδι της 7ης Αγωνιστικής στη Β' Κατηγορία, ανάμεσα σε Ανδρονικά Παρακοίλων και Μεσότοπο που δεν είχε πραγματοποιηθεί το περασμένο Σάββατο, ωστόσο όπως αποδείχθηκε η... μοίρα του συγκεκριμένου αγώνα ήταν να κριθεί στα χαρτιά!

Η διοίκηση του Ανδρονικά Παρακοίλων απέστειλλε έγγραφο την Τρίτη προς τη διοργανώτιρα αρχή, με το οποίο ενημέρωνε την ΕΠΣ Λέσβου πως αδυνατεί να αγωνιστεί την Τετάρτη κόντρα στο Μεσότοπο. Όμως ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ είναι σαφής και ξεκάθαρος στο συγκεκριμένο θέμα, επισημαίνοντας πως για κάθε περίπτωση αναβολής τα σωματεία πρέπει να αιτηθούν 48 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα τη ματαίωση του παιχνιδιού.

Πλέον ο λόγος περνά στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου, η οποία θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη για τις τύχες του αγώνα. Όλα δείχνουν όμως πως το ματς κατακυρώνεται υπέρ του Μεσοτόπου με σκορ 0-3 άνευ αγώνα, ενώ εκτός του μηδενισμού για τον Ανδρονικά προβλέπεται επίσης αφαίρεση δύο βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και επιπρόσθετα δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey