Διαιτητές στο Τμήμα και... παραίτηση!

02/12/2014 - 11:43 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:09


Το μεσημέρι της Κυριακής, το ντέρμπι της Β' Κατηγορίας ανάμεσα σε Αίγειρο Μυστεγνών και Αίαντα Μυτιλήνης τα είχε όλα! Τέσσερα γκολ, νίκη των φιλοξενεούμενων (1-3), εντάσεις, διαμαρτυρίες, μέχρι και... μηνύσεις από τους γηπεδούχους προς το διαιτητικό τρίο, που μετά το γήπεδο βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Αίαντας έβαλε ένα μεγαλοπρεπές «stop» στην πορεία του Αίγειρου, κερδίζοντάς τον με 1-3. Ο Δασκάλου άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, σε ανατροπή του Καδή. Το 0-2 για τον Αίαντα έγινε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με συρτό σουτ του Κατωτριώτη, όμως ο Αίγειρος μείωσε με τον Γιαλαμά επτά λεπτά αργότερα. Λίγο πριν το τέλος τα άιματα άναψαν και το ματς διακόπηκε προσωρινά. Με την επανέναρξη ο Αίγειρος έμεινε με 10 παίκτες και το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Δασκάλου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στη λήξη, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για τη διαιτησία του Κολουδή και των βοηθών του Βουρανή και Φαναρτζή, με τη διοίκηση των Μυστεγνιωτών μάλιστα να προβαίνει σε μήνυση κατά τριών, με την Αστυνομία να τους οδηγεί στο Τμήμα! Ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν εκεί, με τις πληροφορίες να λένε ωστόσο πως το φύλλο αγώνα αναμένεται να… κάψει την ομάδα των Μυστεγνών. Ο πρόεδρος του Αίγειρου, Στρατής Μπότης, σε δηλώσεις του φέρεται να ισχυρίστηκε πως το διαιτητικό τρίο ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία…

Η ήττα στο ντέρμπι έφερε όμως και ανακατατάξεις στον Αίγειρο, αφού ο προπονητής της ομάδας Ξενοφών Χαραλαμπής υπέβαλε μετά το παιχνίδι την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή σήμερα από τη διοίκηση, που βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey