Ντέρμπι με... αγγλικό σκορ!

15/02/2015 - 12:25 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2015 - 13:16

Πλούσιο θέαμα με επτά γκολ, ανατροπές και καλό ποδόσφαιρτο πρόσφεραν Αίγειρος Μυστεγνών και Αχιλλέας Πέτρας, στο ντέρμπι της 18ης Αγωνιστικής στη Β' Κατηγορία, που διεξήχθη στο Ενωσιακό της Θερμής και έληξε με νίκη των γηπεδούχων (4-3).

Ο αγώνας ήταν απολαυστικός, με τον Αίγειρο να μετατρέπει σε γκολ τις ευκαιρίες του, παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 στο ημίχρονο και 3-0 με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ωστόσο, μια υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Αχιλλέα, η οποία αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους για το αν ήταν εντός ή εκτός περιοχής, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα των Μυστεγνών συνέχισε με 10 παίκτες, άρχισε να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του Αχιλλέα. Η ομάδα της Πέτρας μείωσε αρχικά σε 3-1, στη συνέχεια σε 3-2, ισοφάρισε σε 3-3 και δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και το προβάδισμα. Δεν τις μετουσιώσε σε γκολ όμως, με αποτέλεσμα ο Αίγειρος να "τιμωρήσει" τον αντίπαλό του λίγο πριν το φινάλε, κατακτώντας μια σπουδαία νίκη.

Στα υπόλοιποα ματς, ο Μεσότοπος δε δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Ανδρονικά Παρακοίλων (6-1), σε αντίθεση με τον Αίαντα Μυτιλήνης που "κόλλησε" στην ισοπαλία κόντρα στη Δόξα Πλαγιάς (1-1). Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ακόμη Φίλια και Γερμανός Καραβαγγέλης (1-1), ενώ με επίσης ισόπαλο σκορ έληξε και η αναμέτρηση του Παπανικολή Ερεσού απέναντι στα Λιονταράκια (0-0).

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey