Πρώτος και καλύτερος ο Αχιλλέας Πέτρας

14/03/2015 - 19:53

Πρωταθλητής της Β' Κατηγορίας αναδείχθηκε και μαθηματικά ο Αχιλλέας Πέτρας, μετά την ευρεία νίκη του επί του Ανδρονικά Παρακοίλων (10-0) σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε φιέστα ανόδου. Ο Αχιλλέας, έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα με ντόπιους ποδοσφαιριστές, έκανε το όνειρο πραγματικότητα και έκοψε πρώτος το νήμα, με διαφορά μάλιστα από τους διώκτες του, αποδεικνύοντας πως σε βάθος χρόνους έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, κατακτώντας απόλυτα δίκαια τον τίτλο και την απ' ευθείας άνοδο.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη των Μπαράζ για το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο προς την Α' Κατηγορία, αλλά και στους αγώνες κατάταξης για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο ντέρμπι για τη μάχη της 2ης θέσης, ο Αίας Μυτιλήνης νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τον Αίγειρο Μυστεγνών (2-1), ωστόσο κατάφερε απλά να μειώσει τη διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες στον πόντο.

Στο Μόλυβο, ο τοπικός Αρίων επιβλήθηκε του Παπανικολή Ερεσού (2-0), ενώ η Φίλια έφυγε νικήτρια από την έδρα του Μεσοτόπου (1-2). Τέλος, νίκη ψυχολογίας σημείωσαν τα Λιονταράκια με αντίπαλο τη Δόξα Πλαγιάς (1-2).

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey