«Τελείωσε» την άνοδο ο Αίγειρος!

27/04/2015 - 19:54

Ο Αίγειρος Μυστεγνών δεν άφησε κανένα περιθώριο κόντρα στον Αίαντα Μυτιλήνης, μετατρέποντας σε παράσταση για ένα ρόλο το μεγάλο ντέρμπι, διαλύοντάς τον στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με σκορ 0-4! Έτσι η ομάδα των Μυστεγνών πανηγυρίζει ουσιαστικά από χθες την άνοδό της στην Α' Κατηγορία, αφού είχε ομολογουμένως το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και ακόμα και στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ, είχε τον πρώτο λόγο.

Ελάχιστοι περίμεναν πως ο τελικός της ανόδου θα κρίνονταν από το πρώτο ματς, καθώς ο Αίαντας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε αποδειχθεί ο "κακός δαίμονας" του Αίγειρου. Ωστόσο, αν και φιλοξενούμενος, έφτασε στο 0-4 και μετέτρεψε τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία, ενδεχομένως και σε… φιέστα για την ομάδα των Μυστεγνών, που από του χρόνου θα παίζει στα μεγάλα σαλόνια!

Στη μάχη της παραμονής, η ρεβάνς θα είναι κι αυτή διαδικαστική. Η Δόξα Πλαγιάς συνέτριψε με σκορ 5-0 τον Καραβαγγέλη Στύψης, που στο τέλος της σεζόν παρέλυσε και πλέον υποβιβάζεται άδοξα στην Β1 Κατηγορία. Είναι χαρακτηριστικό πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες στη σύνθεσή τους. Η Δόξα από την πλευρά της βέβαια, δεν είχε κανένα λόγο να διστάσει και με το τελικό 5-0, είναι ήδη στη Β' Κατηγορία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey