Ξανά μπροστά ο Αρίων Μήθυμνας!

09/11/2015 - 13:15

6η Αγωνιστική

Αρίων Μήθυμνας-Φίλια 3-1
Βουλγαρέλλης, Βασιλακάκης, Καρδάσης - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής αγώνα: Καλλίας

Ο Αρίων Μήθυμνας επιβλήθηκε της Φίλιας με 3-1 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μολύβου μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ντράνου, αντέδρασε όμως άμεσα ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Ν. Βουρσούκη. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Σταύρος Μόλβαλης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με κοντινό σουτ, ενώ λίγο αργότερα είχε και δοκάρι. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γ. Βουρσούκης με σουτ εκτός περιοχής.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Αίας Μυτιλήνης 2-1
Δουκάκης, Πατσατζής, Μεστρός - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Την τιμητική του είχε ο Ταξιάρχης και φρόντισε με τη νίκη του επί του Αίαντα με σκορ 2-1 να το επιβεβαιώσει. Το καλύτερο δώρο στον εαυτό του αλλά και στην ομάδα του έκανε ο εορτάζων Στρατής Δρακούλης, σκοράροντας και τα δύο γκολ του Ταξιάρχη. Ο ίδιος είχε μάλιστα και δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Βαρλάμο, όμως δεν κατάφεραν να κάτι περισσότερο.

Άναξος-Δόξα Πλαγιάς 3-2
Βασιλακάκης, Βουλγαρέλλης, Καρδάσης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου πέτυχε η Άναξος, επικρατώντας της Δόξας Πλαγιάς με 3-2, αποτέλεσμα που έριξε από την κορυφή του πίνακα τους φιλοξενούμενους. Πριν την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα και δύο ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων (Δ. Αγγελής, Β. Εμμανουήλ) έμειναν εκτός 11άδας. Ο δεύτερος χρειάστηκε να αγωνιστεί στα τελευταία λεπτά του ματς, έστω και τραυματίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βελούτσος άνοιξε το σκορ για τη Δόξα, όμως ο Δ. Βλουτής με δύο προσωπικά τέρματα, έκανε την ανατροπή για την Άναξο. Το 3-1 πέτυχε ο Χαλκιώτης με κεφαλιά, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Μιχαλέλλης λίγο πριν το τέλος.

Παπανικολής Ερεσού-Λιονταράκια 1-0
Μπάλιακα, Βουρανής, Ψύλλος - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Μεγάλης σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Παπανικολής, κερδίζοντας στην Ερεσό τα Λιονταράκια με 1-0. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση σημείωσε ο Αλέκος Λάμι στο 78ο λεπτό, έχοντας περάσει ελάχιστα πιο πριν ως αλλαγή στο ματς, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως στο τέλος αναγκάστηκαν να παίξουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βουτσιώτη.

Μεσότοπος-Αστέρας Ιππείου 2-2
Λέκκας, Βλουτέλλης, Τατάς - Γήπεδο Μεσοτόπου

Ισόπαλο έληξε το ματς στο Μεσότοπο, όπου η ομώνυμη ομάδα έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο τον Αστέρα Ιππείου. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν μέσα σε βαρύ πένθος λόγω του θανάτου του πατέρα του βασικού τερματοφύλακα Παναγιώτη Βουδούρη, ο οποίος έπαιξε αναγκαστικά. Το σκορ άνοιξε ο Γιοβάνης για τους φιλοξενούμενους, με τον Κοκκώνη να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Αστέρας πήρε και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Χωματά, όμως ο Μεσότοπος ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με γκολ του Ραφαήλ Κουνιαρέλλη.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey