Σταθερά ψηλά Αρίων Μήθυμνας, Παπανικολής!

06/12/2015 - 21:22 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2015 - 15:58

9η Αγωνιστική

Αρίων Μήθυμνας-Λιονταράκια 2-1
Συβρής, Μεστρός, Ψύλλος - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Tα Λιονταράκια δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο για να ανοίξουν το σκορ, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν σε πολύ καλή μέρα, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του. Ο Αρίωνας, στη μεγαλύτερή του ευκαιρία στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι με τον Βουρσούκη. Στην επανάληψη, το σκηνικό μεταφέρθηκε στην αντίπαλη εστία, με τον τερματοφύλακα των "λιονταριών" να παίρνει τη σκυτάλη. Η ομάδα του Σπανού προηγήθηκε στο 70ο λεπτό με κεφαλιά του Σαράφη, όμως στο 80' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με καταπληγκτικό γκολ του Μπάλιακα. Λίγο πριν τη λήξη, έπειτα από μια φάση διαρκείας, ο Μαρούλης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μολύβου. Οι Μολυβιάτες είχαν ένα ακόμα δοκάρι στην επανάληψη σε προσπάθεια του Μόλβαλη.

Παπανικολής Ερεσού-Άναξος 4-1
Κουλουδής, Βουρανής, Μπάλιακα - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Μιχαηλίδης

Σε φόρμα βρίσκεται ο Παπανικολής, που υπέταξε στην Ερεσό και την Άναξο, νικώντας με το εντυπωσιακό 4-1. Χατ τρικ για τους νικητές σημείωσε ο Ρομέο, ενώ ένα γκολ πέτυχε και ο Βασιλέλλης. Oι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει προσωρινά στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με κεφαλιά του Βλουτή.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Μεσότοπος 2-2
Μποντάκης, Λυρής, Καρδάσης - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Στον Μανταμάδο, Ταξιάρχης και Μεσότοπος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μετά το ισόπαλο 2-2. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Χατζηδημητρίου στο πρώτο μέρος και οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Κοκκώνη πριν την ανάπαυλα. Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο 45λεπτο ο Χατζηδημητρίου, το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Μεσότοπος όμως κέρδίσε πέναλτι, φάση κατά την οποία αποβλήθηκε ο Φυντάνης. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Βλάμης για το 1-2. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ωστόσο, πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο Νικόδημος Δρακούλης.

Δόξα Πλαγιάς-Φίλια 0-0
Πούλος, Βλουτέλλης, Σαρλής - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Η Δόξα Πλαγιάς έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Φίλια, χάνοντας τους πρώτους της βαθμούς εντός έδρας. Πολλές ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι, που αδικούνται από το 0-0, ωστόσο και η Φίλια θα μπορούσε να έχει σκοράρει στη φάση του Κατσιάνου, η προσπάθεια του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι. Και ο Βελούτσος όμως από πλευράς Δόξας είχε δοκάρι στο ματς.

Αστέρας Ιππείου-Αίας Μυτιλήνης 2-3
Βασιλακάκης, Παράσχου, Καραμπάσης - Γήπεδο Ιππείου

Στο Ίππειος, ο τοπικός Αστέρας ηττήθηκε από τον Αίαντα με 2-3. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα με τον Ρουκουνιώτη, όμως με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αίαντας ισοφάρισε σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ του Κατωτριώτη, από μακρινή απόσταση. Ακολούθησαν δύο γκολ του Παναγιώτη Καρτάλη απέναντι στην παλιά του ομάδα, με τα οποία ο Αίαντας προηγήθηκε 1-3. Ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Γιακαλή και κατόρθωσε απλά να μειώσει στην εκπνοή με τον Σαμοθρακή. Σημειώνεται ότι ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει για 15 λεπτά, λόγω απουσίας γιατρού.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey