Φουντώνει η μάχη για την άνοδο!

20/12/2015 - 20:54 Τελευταία τροποποίηση στις 21/12/2015 - 16:05

10η Αγωνιστική
Φίλια-Αστέρας Ιππείου 4-1
Μπάλιακα, Μεστρός, Βλουτέλλης - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Στη Φίλια, η γηπεδούχος ομάδα δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες στο ξεκίνημα, όμως ο Αστέρας Ιππείου χτύπησε στην αντεπίθεση και με τον Γιοβάνη στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Με τη συμπλήρωση 33 λεπτών αγώνα, η Φίλια ισοφάρισε με κεφαλιά του Πανταζή, ενώ στο 40’οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Παρίκου. Στην επανάληψη, η Φίλια σκόραρε δύο ακόμα γκολ με τον Πανταζή (70’, 81’) και ένα με τον Σερίφη στο 85’ για το τελικό 4-1.

Αίας Μυτιλήνης-Αρίων Μήθυμνας 0-3
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Οικονόμου - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Πρωτοπόρος παρέμεινε ο Αρίων Μήθυμνας στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΛ, επικρατώντας εκτός έδρας και του Αίαντα Μυτιλήνης με σκορ 0-3, αν και έμεινε πολύ νωρίς στο ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απ’ ευθείας κόκκινη του Γ. Βουρσούκη (24’). Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Αλεξανδρής, ενώ το 0-2 πέτυχε στο 34’ ο Ν. Βουρσούκης. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Γ. Κουνιάρης στις καθυστερήσεις.

Δόξα Πλαγιάς-Ταξιάρχης Μανταμάδου 3-2
Συβρής, Δουκάκης, Φαναρτζής - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Δόξα Πλαγιάς επί του Ταξιάρχη Μανταμάδου με σκορ 3-2, σε ένα ματς όπου και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Το σκορ άνοιξε ο Βελούτσος για τη Δόξα, με τον Κλωναρίδη να απαντά άμεσα για το 1-1. Ο Βελούτσος και πάλι με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Λαμπρινός, πέτυχε το 2-1 και ο Αναστασέλλης το 3-1 λίγο αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 3-2 με τον Σταμάτη. Αποβολή είχε ο Ταξιάρχης με τον Αλμπάνη και από ένα δοκάρι κάθε ομάδα, με τους Βελούτσο και Χατζηδημητρίου.

Λιονταράκια-Άναξος 4-2 (Διακοπή)
Πούλος, Παράχου, Καραμπάσης - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Μεσότοπος-Παπανικολής Ερεσού

Τέλος, επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι που έγινε στην Αγιάσο, ανάμεσα στα Λιονταράκια και την Άναξο. Ο αγώνας διακόπηκε στο 55ο λεπτό, με το σκορ στο 4-2 υπέρ των γηπεδούχων. Σε εκείνο το σημείο, ακυρώθηκε γκολ της Ανάξου, που πέτυχε ο Βλουτής, με τον Ψαρρό να έχει αψιμαχία με τον διαιτητή Πούλο, ο οποίος έφυγε για τα αποδυτήρια και δε γύρισε ποτέ να συνεχίσει το ματς. Τα Λιονταράκια είχαν προηγηθεί με 4-0 χάρη στα γκολ των Πάστου (2) και Σαράφη (2), με την Άναξο να μειώνει με τον Μαϊντάνη αρχικά και εν συνεχεία με τον Αγγελή. Την τύχη του αγώνα θα κρίνει πλέον η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου.

Μεσότοπος-Παπανικολής Ερεσού 1-2
Κάντας, Καρμίρης. Λυρής - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Κόβρας

Στο τοπικό ντέρμπι, ο Παπανικολής επιβλήθηκε του Μεσότοπου με 1-2 σε ένα δυνατό ματς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ρομέου στο 23ο λεπτό και έφτασαν στο 0-2 με γκολ του Χατζηδιαμαντή στο 78ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Βλάμη στο 85’, πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως να το καταφέρουν.


Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey