Πολλά γκολ στη "Boxing Day"!

27/12/2015 - 10:57 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2015 - 12:37

Αρκετά γκολ στη "Boxing Day" της Λέσβου με τη διεξαγωγή της 11ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, η οποία πραγματοποιήθηκε δίχως εκπλήξεις στα γήπεδα της Λέσβου.

11η Αγωνιστική
Ταξιάρχης Μανταμάδου-Φίλια 1-2
Πούλος, Λυρής. Βλουτέλλης - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Στο Μανταμάδο, ο Ταξιάρχης προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στσμάτη στο 27ο λεπτό, όμως η Φίλια κατόρθωσε να πάει ισόπαλη με 1-1 στα αποδυτήρια, πληρώνοντας τον αντίπαλό με το ίδιο νόμισμα και εύστοχο πέναλτι του Φιλιανού. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ένα δεύτερο γκολ στο 72ο λεπτό σε πλασέ του Κατσιάνου, φεύγοντας με το τρίποντο από την έδρα του Μανταμάδου.

Αστέρας Ιππείου-Αρίων Μήθυμνας 2-4
Συβρής, Μποντάκης, Καραγιάννης - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Με αρκετά καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ο Αρίων Μήθυμνας πήρε σημαντική νίκη στην έδρα του Αστέρα Ιππείου με σκορ 2-4. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ν. Βουρσούκη στο ημίωρο, ενώ στο 38' είχε δοκάρι με τον Μόλβαλη και στη συνέχεια της φάσης ο Ν. Βουρσούκης σκόραρε το 0-2. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μολύβου ξεκίνησε φουριόζα και έφτασε στο 0-3 με γκολ του Αλεξανδρή. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με σουτ εκτός περιοχής στο 53' ο Γιοβάνης, αλλά με τη σέντρα ο Αρίωνας έκανε το 1-4 με γκολ του Μόλβαλη. Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε με καταπληκτικό γκολ αρκετά έξω από την περιοχή του Μπριλάκη, που κατέληξε στο "Γ" της εστίας των φιλοξενούμενων.

Άναξος-Αίας Μυτιλήνης 0-2
Μπάλιακα, Βουλγαρέλλης, Οικονόμου - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Μοιρασμένο το πρώτο 45λεπτο με τις δύο ομάδες να μένουν δίχως τέρματα. Όμως στην επανάληψη ο Αίας ήταν ανώτερος και προηγήθηκε με τον Καλέσογλου, για να σημειώσει λίγο πριν τη λήξη το τελιό 0-2 ο Παναγιώτης Καρτάλης.

Παπανικολής Ερεσού-Δόξα Πλαγιάς 3-0
Λέκκας, Λυρής, Μεστρός - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Μιχαηλίδης

Άνετη νίκη για τον Παπανικολή στην Ερεσό, που επιβλήθηκε και της Δόξας Πλαγιάς με σκορ 3-0, παραμένοντας πλέον μόνος δεύτερος στη βαθμολογία, απέχοντας τρεις βαθμούς από τη σημερινή του αντίπαλο. Ο Ρομέου πέτυχε δύο γκολ και ένα ο Χατζηδιαμαντής, σε ένα αποτέλεσμα απολύτως δίκαιο βάσει της εμφάνισης των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Μεσότοπος-Λιονταράκια 3-1
Κουκούλας, Παράσχου, Καραμπάσης - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Κόβρας

Ανώτερος ο Μεσότοπος κατόρθωσε να προηγηθεί με 3-0 από το πρώτο 45 λεπτο, χάρη σε δύο γκολ του Κρασόπουλο και ένα του Κοκκώνη, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς από πολύ νωρίς. Στην επανάληψη τα Λιονταράκια ανέβασαν την απόδοσή τους καικατόρθωσαν απλώς να μειώσουν στο τελικό 3-1 με κεφαλιά του Ραχάνη.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey