Πάντα πρώτος ο Αρίωνας Μήθυμνας

10/01/2016 - 20:03 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2016 - 16:39

Ο Αρίων Μήθυμνας προπορεύεται στη Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου, νικώντας και την Άναξο (2-0) στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής. Από κοντά η Φίλια, που συνέτριψε τον Παπανικολή Ερεσού (4-0) στο ντέρμπι της ημέρας. Σημαντική νίκη και για τα Λιονταράκια, εκτός έδρας, απέναντι στη Δόξα Πλαγιάς (0-3). Τέλος ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Ταξιάρχη Μανταμάδου και Αστέρα Ιππείου (2-2). Ο αγώνας Αίας-Μεσότοπος θα διεξαχθεί στις 17 Ιανουαρίου.

12η Αγωνιστική
Ταξιάρχης Μανταμάδου-Αστέρας Ιππείου 2-2
Δουκάκης, Φαναρτζής, Σαρρής - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Στον Μανταμάδο, ο Αστέρας Ιππείου βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, αφού προηγήθηκε με 0-2, χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Γιοβάνης, με εκτέλεση φάουλ στο πρώτο 45λεπτο και ο Μπριλάκης στο 60ο λεπτό. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να παίζουν και με παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Στρατή Δρακούλη από πλευράς Ταξιάρχη. Όμως η ομάδα του Μανταμάδου αφυπνίστηκε, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, μειώνοντας αρχικά με γκολ του Αντώναρου στο 70ο λεπτό και φτάνοντας στην ισοφάριση στο 85’ με τέρμα που πέτυχε ο Νικ. Δρακούλης!

Αρίων Μήθυμνας-Άναξος 2-0
Βασιλακάκης, Βουρανής, Οικονόμου - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Ο Αρίων Μήθυμνας μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Άναξο, όμως στην επανάληψη έφτασε στο 2-0 και το βαθμολογικό τρίποντο, χάρη σε δύο γκολ που σημείωσαν ο Ν. Βουρσούκης και ο Μ. Ανδριώτης. Έτσι η ομάδα του Μολύβου αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της στο +5, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Παπανικολή.

Φίλια-Παπανικολής Ερεσού 4-0
Βουλγαρέλλης, Μεστρός, Τατάς - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Καλλίας

Η ομάδα της Ερεσού ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στο ντέρμπι της 12ης Αγωνιστικής από τη Φίλια, η οποία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ άνοιξε ο Ντράνος για τους γηπεδούχους για το 1-0, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, η Φίλια συνέχιζε να πιέζει και κατάφερε να φτάσει στο 2-0 με γκολ του Πανταζή στο 65ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το 3-0 έξι λεπτά αργότερα. Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Κατσιάνος, χαρίζοντας μια ευρεία νίκη στη Φίλια.

Δόξα Πλαγιάς-Λιονταράκια 0-3
Καρμίρης, Καραγιάννης, Σαρρής - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Με το τρίποντο έφυγαν τα Λιονταράκια από το Γήπεδο Παπάδου, επικρατώντας με σκορ 0-3 της τυπικά γηπεδούχου Δόξας Πλαγιάς. Το σκορ άνοιξε ο Πάστος και λίγο πριν το ημίχρονο ο Τζιώτης έκανε το 0-2 για την ομάδα του Βαγγέλη Σπανού. Στην επανάληψη, ο Πάστος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

{Έντυπη έκδοση "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"} 

Αίας Μυτιλήνης-Μεσότοπος (17/1, 15:00)

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey