Διπλό Μεσοτόπου με παράπονα ο Αίας

18/01/2016 - 16:36

Σημαντικό αποτέλεσμα για τον Μεσότοπο, η εκτός έδρας νίκη επί του Αίαντα Μυτιλήνης στο ματς που έριξε την αυλαία της 12ης Αγωνιστικής, έστω και με μία εβδομάδα καθυστέρηση.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 28 δευτερόλεπτο (!) της συνάντησης με σκόρερ τον Καλέσογλου (1-0). Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και σε ανατροπή του Κρασόπουλου στο 32ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι του Αίαντα. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Κούκος (1-1). Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αποβλήθηκε ο Σιδέρης από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι με τη σειρά τους ζήτησαν αποβολή και για τον Μεσότοπο, με τον διαιτητή Παντελαίων να έχει αντίθετη άποψη. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Μεσότοπος έφτασε και στο 1-2 στο 71ο λεπτό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Χατζόγλου, με τον Αίαντα να διαμαρτύρεται εκ νέου πως σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Επίσης, παράπονα υπήρχαν και προς την ΕΠΣ Λέσβου για την μετάθεση του αγώνα μία εβδομάδα μετά τον προκαθορισμένο ορισμό του, τονίζοντας πως κάλλιστα θα μπορούσε να έχει διεξαχθεί την περασμένη Κυριακή αντί για χθες.

{Έντυπη έκδοση "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"}

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey