Πολύτιμος βαθμός για Αρίωνα Μήθυμνας

23/01/2016 - 18:03 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2016 - 18:28

Πραγματοποιήθηκε το κυρίως πιάτο της 13ης Αγωνιστικής στη Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου, με τις τέσσερις εκ των πέντε αναμετρήσεων. Σπουδαίο βαθμό απέσπασε ο πρωτοπόρος Αρίων Μήθυμνας μέσα στο Μεσότοπο (1-1). Σημαντικό τρίποντο στην Ερεσό για τον Παπανικολή, επί του Ταξιάρχη Μανταμάδου (3-2), καθώς και για τον Αστέρα Ιππείου με αντίπαλο την Άναξο (2-1). Τέλος, το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Αίας Μυτιλήνης, επικρατώντας εκτός έδρας της Δόξας Πλαγιάς (0-6). Ο αγώνας Λιονταράκια-Φίλια, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο "Χριστοφίδειο" Αγιάσου αναβλήθηκε λόγω παγετού.

13η Αγωνιστική

Μεσότοπος-Αρίων Μήθυμνας 1-1
Πατσατζής, Βλουτέλλης, Μεστρός - Γήπεδο Μεσοτόπου

Μεσότοπος και Αρίων Μήθυμνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε ένα παιχνίδι όπου η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο ημίχρονο με το γκολ του Σωκράτη, αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τέρμα που πέτυχε ο Ν. Βουρσούκης, σώζοντας την παρτίδα.


Παπανικολής Ερεσού-Ταξιάρχης Μανταμάδου 3-2
Πούλος, Τατάς, Φαναρτζής - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα:  Μιχαηλίδης

Την απώλεια βαθμών των πρωτοπόρων εκμεταλλεύτηκε ο Παπανικολής, κερδίζοντας μέσα στο «Καραβογιάννειο» της Ερεσού τον Ταξιάρχη Μανταμάδου με σκορ 3-2! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ρομέο, με τον Σταμάτη να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Οικονομίδη με εκτέλεση φάουλ να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Ερεσού. Το 3-1 σημείωσε ο Χατζηδιαμαντής και το τελικό 3-2 ο Φυνδάνης, σε ένα χορταστικό ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Βουτσιώτη.

Αστέρας Ιππείου-Άναξος 2-1
Βουλγαρέλλης, Παράσχου, Καραμπάσης - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Στο Ίππειος, η Άναξος προηγήθηκε με γκολ του Ορφανίδη, όμως στην επανάληψη ο Αστέρας Ιππείου έφτασε στην ολική ανατροπή, ισοφαρίζοντας αρχικά με εκτέλεση φάουλ του Πλάτωνα Καρτάλη και φτάνοντας στο γκολ της νίκη στο 88ο λεπτό με σκόρερ τον Σαμιώτη!

Δόξα Πλαγιάς-Αίας Μυτιλήνης 0-6
Βασιλακάκης, Καρδάσης, Σαρρής - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Τέλος, τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Αίας Μυτιλήνης, θριαμβεύοντας εκτός έδρας επί της Δόξας Πλαγιάς με το ευρύ 0-6. Καρέ σημείωσε με τέσσερα γκολ ο Παράσχου και από ένα πέτυχαν οι Καδής και Μπουνόβας στη μεγάλη νίκη των φιλόξενούμενων.

Λιονταράκια-Φίλια (Αναβολή)
Πατσατζής, Σαρλής, Καραγιάννης - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Ο αγώνας Λιονταράκια-Φίλια που είχε οριστεί να διεξαχθεί στο «Χριστοφίδειο» Αγιάσου, αναβλήθηκε λόγω του χιονιού!

 

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey