Έχασαν έδαφος Φίλια, Παπανικολής

08/02/2016 - 16:23 Τελευταία τροποποίηση στις 08/02/2016 - 16:35

Στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης Αγωνιστικής στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου, Φίλια και Αρίων Μήθυμνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, αποτέλεσμα που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, που παρέμειναν πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα.

15η Αγωνιστική
Φίλια-Αρίων Μήθυμνας
Βερρής, Βουρανής, Ψύλλος - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Η Φίλια ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί με εκτέλεση πέναλτι του Καλούλι. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα μάλιστα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και το 2-0 με κεφαλιά του Ντράνου, αλλά μετά το 70ο λεπτό η εικόνα του ματς άλλαξε, ίσως και λόγω του τραυματισμού του Χασάπη, που προκάλεσε ανακατατάξεις στην 11άδα της Φίλιας. Ο Αρίων Μήθυμνας μείωσε με γκολ του Ν. Βουρσούκη στο 78ο λεπτό και λίγο πριν το τέλος ο Κ. Μυλωνάς ισοφάρισε σε 2-2 μετά από έμμεσο, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι εκτελέστηκε δίχως πάσα και ότι η μπάλα δεν ακούμπησε σε συμπαίκτη ή αντίπαλο, πριν καταλήξει στα δίχτυα!

Αίας Μυτιλήνης-Ταξιάρχης Μανταμάδου
Πατσατζής, Οικονόμου, Σαρρής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Σημαντική νίκη για τον Αίαντα Μυτιλήνης, που φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον Ταξιάρχη Μανταμάδου (4-0). Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν από το πρώτο ημίχρονο οι Παράσχος (2), Απαλίδης και Μπουνόβας.

Δόξα Πλαγιάς-Άναξος
Κάντας, Καρδάσης, Βλουτέλλης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Δόξας Πλαγιάς και Ανάξου (2-2) με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο ημίχρονο με γκολ του Βλουτή. Η ομάδα της Πλαγιάς ισοφάρισε με τον Χαλδέζο, αλλά ο Αγγελής έδωσε ξανά προβάδισμα στην Άναξο. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 85ο λεπτό από τον Βελούτσο.

 Λιονταράκια-Παπανικολής Ερεσού
Δουκάκης, Λέκκας, Πρωτούλης - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Την ισοπαλία της ομάδας του Μολύβου δεν εκμεταλλεύτηκε πάντως ο Παπανικολής Ερεσού, που ηττήθηκε από τα Λιονταράκια εκτός έδρας με σκορ 2-0. Πάστος και Ραχάνης πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Βαγγέλη Σπανού, που πήρε αέρα δύο τερμάτων από το πρώτο 45λεπτο. 

Αστέρας Ιππείου-Μεσότοπος
Σύβρης, Μεστρός, Λυρής - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Τέλος, στο Ίππειος ο τοπικός Αστέρας επικράτησε του Μεσοτόπου με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Γιοβάνης.

{Έντυπη έκδοση "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"}

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey