Πάντα πρώτοι Απόλλων Δαφίων και Βασιλικά

08/02/2016 - 16:36

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Απόλλων Δαφίων, επικρατώντας στην Καλλονή του Γερμανού Καραβαγγέλη με σκορ 3-0 και παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα ματς λιγότερο. Σκόρερς για τους νικητές ο Μαραγκός με δύο τέρματα και ο συνήθης ύποπτος Καραμήτρος, σε ένα ματς όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα των Δαφίων ο Αντώνης Γκιάτα, με μία ασίστ και καταπληκτική απόδοση.

Με το «2» έφυγε από την έδρα του Ορφέα Κεραμειών ο ΑΟ Βασιλικών, χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσε μετά το 75ο λεπτό με τον Σανάϊ, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί, βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους τους.

Σημαντική νίκη για τον Μακαρέα Άγρας, που κέρδισε τον Αρίωνα Παλαιοκήπου 3-1. Παπασταματίου και Δρακούλης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους στο πρώτο 45 λεπτό, με τον Παπασταματίου να πετυχαίνει και το 3-0 στην επανάληψη. Τη μείωση του σκορ από πλευράς Παλαιοκήπου σημείωσε ο Λούπος με κεφαλιά.

Τέλος, ο Έφηβος ηττήθηκε στα Πάμφιλα από την Ειρήνη Νέων Κυδωνιών με σκορ 1-2 και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πιττό, αλλά πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, η Ειρήνη είχε γυρίσει το σκορ με γκολ των Παπαχαρίση και Γεροντάρα.

{Έντυπη έκδοση "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"}

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey