Πρωταθλητής ο Αρίων Μήθυμνας!

22/02/2016 - 15:27 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2016 - 12:38

Στην εξασφάλιση του τίτλου και μαθηματικά προχώρησε ο Αρίων Μήθυμνας, μετά τη νίκη του επί του Ταξιάρχη Μανταμάδου με σκορ 2-1 στο Μόλυβο. Οι πρωταθλητές ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα, προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο 45λεπτο και διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο το προβάδισμά τους, ασχέτως αν δέχθηκαν στο τελευταίο τέταρτο τη μείωση του σκορ. Ο Μπάλιακας έκανε το 1-0 στο 6ο λεπτό και ο Ν. Βουρσούκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι λίγο αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι απλώς μείωσαν σε 2-1 με τέρμα που πέτυχε ο Χατζηδημητρίου, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει κάτι από το ματς. Ο Αρίων Μήθυμνας, με το +7 από τους διώκτες του δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, πανηγυρίζει έτσι από χθες την άνοδο στην Α’ Κατηγορία!

Όλα αυτά γιατί σημειώθηκε έκπληξη στο «Καραβογιάννειο» της Ερεσού, εκεί όπου ο Παπανικολής υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 2-3 από τον Αίαντα Μυτιλήνης. Αν και το πρώτο μέρος ήταν στείρο από γκολ, στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τρεις φορές με τους Παράσχου, Μαμάκο και Καδή. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελευταίο 10λεπτο με τέρματα των Ρομέο και Χατζηδιαμαντή, όμως δεν κατόρθωσαν να πάρουν κάτι περισσότερο.

"Γκέλα" και για τη Φίλια, που ηττήθηκε από την Άναξο με 3-2. Ο Βλουτής άνοιξε το σκορ και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-0. Ο Κατσιάνος μείωσε σε 2-1με εκτέλεση φάουλ και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Πανταζής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Τατάς χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Ανάξου. Αξίζει να σημειωθεί ότι απέκρουσε πέναλτι ο τερματοφύλακας Ευσταθόπουλος της Ανάξου.

Νίκη για τον Μεσότοπο με σκορ 2-0 επί της Δόξας Πλαγιάς. Από ένα γκολ σημείωσαν οι γηπεδούχοι σε κάθε 45λεπτο, με δράστη και στις δύο φάσεις τον Δημήτρη Τρυγώνη. Τέλος, ο Αστέρας Ιππείου κατάφερε να φύγει νικητής από την αναμέτρηση με αντίπαλο τα Λιονταράκια. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Γιοβάνης από το πρώτο ημίχρονο.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey