Εκ των υστέρων άνοδος για τα Βασιλικά!

07/09/2016 - 13:35 Τελευταία τροποποίηση στις 07/09/2016 - 13:46

Ανακατατάξεις της τελευταίας στιγμής σημειώθηκαν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λέσβου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το αίτημα των Βασιλικών για την άνοδο της ομάδας από τη Γ' στη Β' Κατηγορία, ως πρώτη επιλαχούσα βάσει της τελικής κατάταξης.

Το αίτημα αυτό είχε καταθέσει προφορικά ως παράπονο ο εκπρόσωπος του συλλόγου Παναγιώτης Αλεξίου, προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρρόπουλο, λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης των πρωταθλημάτων, θεωρώντας άδικο το γεγονός να μην ακολουθηθεί η διαδικασία των προηγούμενων ετών, κατά την οποία ο αριθμός των ομάδων σε μία κατηγορία συμπληρωνόταν από την αμέσως επόμενη.

Τα Βασιλικά είχαν τερματίσει στην 3η θέση της περσινής Γ' Κατηγορίας και διεκδικούσαν την άνοδό τους, λόγω της αποχώρησης του Ερμή Παμφίλων από το πρωτάθλημα της φετινής περιόδου. Όπως αποκαλύπτει το "SL", το ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου εξέτασε εκ νέου την υπόθεση και διαπίστωσε πως βάσει της προκήρυξης έπρεπε να δικαιωθεί η ομάδα των Βασιλικών, αφού σημειώνεται πως το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας πρέπει να διεξαχθεί με 12 ομάδες.

Έτσι λοιπόν, πάρθηκε η απόφαση ο ΑΟ Βασιλικών να προβιβαστεί έστω και εκ των υστέρων, παίρνοντας τη θέση του "Ρεπό" στο πρόγραμμα της Β' Κατηγορίας. Αντίστοιχα, το πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας θα διεξαχθεί με 9 ομάδες και στα παιχνίδια των Βασιλικών, οι αντίπαλοι θα πραγματοποιούν το ρεπό τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey