Καθαρές νίκες στην πρεμιέρα!

08/10/2016 - 17:35 Τελευταία τροποποίηση στις 08/10/2016 - 20:00

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου, με τις εμφατικές νίκες των φαβορί να ξεχωρίζουν. Μεσότοπος και Απόλλων Δαφίων επιβλήθηκαν εντός έδρας απέναντι σε Λιονταράκια (4-1) και Βασιλικά (3-1), ενώ άνετα πέρασε από την Ερεσό ο Αστέρας Ιππείου, επικρατώντας του τοπικού Παπανικολή. Καθαρή νίκη σημείωσε ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους επί του Αίαντα Μυτιλήνης (2-0), όπως και η Προοδευτική Σκ. Καλλονής επί της Δόξας Πλαγιάς (1-0). Η αυλαία της 1ης Αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση Ανδρονικάς Παρακοίλων-Φίλια. 

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Δόξα Πλαγιάς 1-0 (1-0)
Βλουτέλλης, Καρμίρης, Σαρρής - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Η Προοδευτική νίκησε στο Γήπεδο της Σκάλας Καλλονής τη Δόξα Πλαγιάς με 1-0, χάρη στο γκολ του Γιαννακού από το πρώτο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να πίεσαν στην επανάληψη, δημιουργώντας τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και έφυγαν έτσι με άδεια χέρια, απέναντι σε μια "Πρόο", που έπαιξε μαζική άμυνα στο τελευταίο ημίωρο και κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αίας Μυτιλήνης 2-0 (2-0)
Συβρής, Παράσχου, Βασιλακάκης - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Καλύτερος ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους νίκησε τον Αίαντα Μυτιλήνης με 2-0 και ξεκίνησε έτσι με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε ο νεαρός Μανώλης, ο οποίος στη φάση του γκολ όμως τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Ζήσης πέτυχε το 2-0 και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, που έπαιξαν έξυπνα στην επανάληψη και ολοκλήρωσαν τον αγώνα δίχως επιπρόσθετη πίεση ή προβλήματα.

Μεσότοπος-Λιονταράκια 4-1 (2-0)
Πατσατζής, Οικονόμου, Μπάλιακα - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μεσότοπο, ο οποίος επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, κερδίζοντας τα Λιονταράκια με σκορ 4-1! Η ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε με άψογο πλασέ του Μπριλάκη, ενώ λίγο αργότερα ο Βασίλογλου κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0. Στην επανάληψη, ο Μεσότοπος πέτυχε και τρίτο τέρμα με κεφαλιά του Μπριλάκη, ενώ λίγο αργότερα τα Λιονταράκια μείωσαν με τον Τσολάκη σε 3-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο καλές ευκαιρίες αμέσως μετά, αλλά ο Μεσότοπος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με σκόρερ τον Χατζηδιαμαντή για το 4-1, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του 14χρονου Γιώργου Βαλαβάνη. Οι γηπεδούχοι είχαν και τέσσερα δοκάρια, δύο με τον Χατζηδιαμαντή και από ένα με τους Βλάμο και Χατζόγλου.

Απόλλων Δαφίων - Βασιλικά 3-1 (1-1)
Παντελαίων, Καραμπάσης, Τσογγάρη - Στ. "Κ. Κεντέρης" Καλλονής

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο 45λεπτο ο Απόλλωνας Δαφίων, που προηγήθηκε με τον Καλούδη, αλλά είδε τα Βασιλικά να ισοφαρίζουν λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με γκολ του Αντωνέλλη. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα με τους Βαμβουκλή και Καλούδη, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Στρατή Αλεξίου είχε δοκάρι με τον Αντωνέλλη. Τα Βασιλικά ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καλαγάνη.

Παπανικολής Ερεσού-Αστέρας Ιππείου 1-4 (0-2)
Βουλγαρέλλης, Μποντάκης, Φαναρτζής - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Μιχαηλίδης

Εύκολο πέρασμα του Αστέρα Ιππείου μέσα από το "Καραβογιάννειο" Ερεσού, νικώντας τον τοπικό Παπανικολή με σκορ 1-4. Από δύο γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Καράμπελας και Τσιβγούλης, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν απλώς στις καθυστερήσεις του αγώνα με χτύπημα φάουλ του Γελέκη.

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Φίλια (9/10, 16:30)
Πούλος, Γάκος, Καρδάσης - Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey