Ξεκίνημα με ισοπαλία στο Ίππειος

16/10/2016 - 14:12 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2016 - 19:42

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου, με τη διεξαγωγή της 2ης Αγωνιστικής. Στο ματς που άνοιξε την αυλαία, ο Αστέρας Ιππείου αναδείχθηκε ισόπαλος με την Προοδευτική Σκ. Καλλονής (1-1).

2η Αγωνιστική

Αστέρας Ιππείου-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 1-1 (1-0)
Παντελαίων, Οικονόμου, Φαναρτζής - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητης αγώνα: Χρόνης

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς που άνοιξε την αυλαία της 2ης Αγωνιστικής στη Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου. Αστέρας Ιππείου και Προοδευτική Σκάλας Καλλονής μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, έχοντας από ένα καλό ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκέκα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τσεσμελή.

Απόλλων Δαφίων-Παπανικολής Ερεσού 4-0 (3-0)
Βλουτέλλης Πατσατζής, Τσογγάρη - Στάδιο "Κ. Κεντέρης" Καλλονής
Παρατηρητης αγώνα: Σταυρινός

Με το ευρύ 4-0 επικράτησε ο Απόλλωνας Δαφίων του Παπανικολή Ερεσού, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 από το ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Σωκράτη Μαρμάρου, Χριστόφορου Βαμβουκλή και Σταύρου Κανόγλου. Στην επανάληψη, ο Γαβριήλ Μπάμπης διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ο Απόλλων Δαφίων είχε και δοκάρι με τον Σωκράτη Μαρμάρμου. Η ομάδα της Ερεσού θα πορευτεί πλέον με νέο προπονητή τον Παναγιώτη Μακαρώνη, ο οποίος θα προσπαθήσει να επαναφέρει το σύλλογο στις επιτυχίες, ενώ η διοίκηση του Παπανικολή θα προχωρήσει και σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ήδη, ο αμυντικός Νίκος Παλαιολόγου είναι η πρώτη από αυτές τις προσθήκες.  

Δόξα Πλαγιάς-Ανδρονικάς Παρακοίλων 1-3 (1-0)
Συβρής, Μεστρός, Γάκος - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητης αγώνα: Σιμιτζής

Η Δόξα Πλαγιάς προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Βελούτσο, αλλά ο Μαγγανάς ισοφάρισε στην επανάληψη για τον Ανδρονικά Παρακοίλων, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Μάκης Σαμπάνης έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ο Μπράκουλα διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Αίας Μυτιλήνης-Μεσότοπος 1-3 (1-2)
Πούλος, Βασιλακάκης, Σαρρής - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητης αγώνα: Κελαϊδίτης

Με σκορ 1-2 πέρασε ο Μεσότοπος από το Γήπεδο Λουτρών, όπου αγωνίζεται γηπεδούχος φέτος ο Αίας Μυτιλήνης. Η ομάδα του Ξενφώντα Χαραλαμπή προηγήθηκε μετά από εξαιρετικό βολέ στην κίνηση του Βασίλογλου, έχοντας ευκαιρίες πριν και μετά το 0-1 με Χατζηδιαμαντή και Μπριλάκη. Ο Αίας ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Καδής και εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Παράσχος, για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν τη διάταξή τους στο επιθετικό τρίτο και με τον Χατζηδιαμαντή πήραν εκ νέου το προβάδισμα (1-2) πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, ο Αίας πίεσε ασφυκτικά, ενώ είχε και δοκάρι. Ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την οπισθοχώρηση του Μεσοτόπου, που παίζοντας έξυπνα πέτυχε και το 1-3 σε μια αντεπίθεση με τον Χατζηδιαμαντή. Ξεχώρισε από τους νικητές ο νεοαποκτηθείς Σταύρος Καρακωνσταντίνος, πρώην αμυντικός του Ερμή, ο οποίος με μόλις δύο προπονήσεις τα πήγε περίφημα, έχοντας και την ασίστ στο 0-1.

Λιονταράκια-Φίλια 1-4 (1-1)
Δουκάκης, Καρμίρης, Βερβέρης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητης αγώνα: Ντουνιάς

Αμφίρροπο το πρώτο 45λεπτο στο "Καραπαναγιώτειο" Γήπεδο Μόριας, με τα Λιονταράκια να προηγούνται μόλις στο 6ο λεπτό με αυτογκόλ του Βλάχου. Η Φίλια ισοφάρισε άμεσα με σκόρερ τον Καλούλι (15') και με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, τα Λιονταράκια έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούν εκ νέου και αφού δεν ήρθε εκεί το δεύτερο γκολ, έγινε το 1-2 στο 65' με κεφαλιά του Κατσιάνου. Τρία λεπτά ο Πανταζής (68') έγραψε το 1-3 και ο ίδιος παίκτης στο 72ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Βασιλικά-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 0-1 (0-0)
Λυρής, Μποντάκης, Καρδάσης - Γήπεδο Βασιλικών
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Με γκολ του Μαρίνου Ανήφορου στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους πανηγύρισε το "2" μέσα στην έδρα των Βασιλικών, προσθέτοντας τρεις ακόμα πόντους στη συγκομιδή του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και διπλό δοκάρι με τον Μαρίνο Ανήφορο σε εκτέλεση φάουλ.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey