Πήρε το ντέρμπι ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους!

30/10/2016 - 18:35 Τελευταία τροποποίηση στις 30/10/2016 - 19:41

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 3ης Αγωνιστικής στη Β' Κατηγορία αναδείχθηκε ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους, επικρατώντας του Απόλλωνα Δαφίων (1-0). Στα υπόλοιπα ματς, ο Μεσότοπος νίκησε εύκολα τα Βασιλικά (4-0), ενώ η Φίλια επικράτησε του Αίαντα Μυτιλήνης (2-0). Στη Μόρια, τα Λιονταράκια ηττήθηκαν από τη Δόξα Πλαγιάς (1-3), ενώ στα Παράκοιλα ο τοπικός Ανδρονικάς έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Ιππείου (2-1). Τέλος, στο "Καραβογιάννειο" της Ερεσού, ο Παπανικολής δεν τα κατάφερε απέναντι στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής, που έφυγε με το "2" (0-2).

3η Αγωνιστική

Παπανικολής Ερεσού-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0-2 (0-1)

Σπουδαίο "διπλό" στην πάντα δύσκολη έδρα της Ερεσού, πήρε η Προοδευτική με σκόρερ και των δύο τερμάτων της αναμέτρησης τον Ρομέο. Ο Παπανικολής μπήκε ωστόσο καλύτερα στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να καταφέρνει όμως να φτάσει σε ένα γκολ. Αντίθετα η Προοδευτική που ισορρόπησε το παιχνίδι στο μισάωρο, ευτύχησε να προηγηθεί στο στο 40΄ και να αλλάξει τα δεδομένα. Στην επανάληψη η Προοδευτική -ξανα με τον Ρομέο- έφτασε στο 55΄ στο 0-2 και η σεμνή τελετή ουσιαστικά έλαβε τέλος. Η "Πρόο", θα μπορούσε να δώσει τελικά και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, αν ο Κέλπαλης δεν αστοχούσε στο 70΄από το σημείο του πέναλτι.
Κουλουδής, Βερρής, Ψύλλος – «Καραβογιάννειο» Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Μιχαηλίδης

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Απόλλων Δαφίων 1-0 (0-0)

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν αυτό ανάμεσα σε Αλκιβιάδη και Απόλλωνα Δαφίων στο Κάτω Τρίτος, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να βγουν νικητές ΄με γκολ του Παρίκου στο 70΄. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, χωρίς πολλές ευκαιρίες και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Αλκιβιάδης πήρε τη νίκη στην πρώτη πραγματικά καθαρή ευκαιρία που έκανε. Ο Απόλλωνας Δαφίων ωστόσο θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, με τους γηπεδούχους να μένουν με παίκτη λιγότερο στον έξτρα χρόνο, αφού αποβλήθηκε ο Σωκράτης Σαμαράς.
Λέκκας, Πούλος, Βασιλακάκης – Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Ανδρονικάς Παρακοίλων– Αστέρας Ιππείου 2-1 (0-0)

Σημαντικό "τρίποντο" για την ομάδα των Παρακοίλων στην έδρα τους, απέναντι στον μαχητικό Αστέρα Ιππείου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος στη μεγαλύτερη ευκαιρία που δημιούργησαν και έδωσαν το δικαίωμα στον Ανδρονικά να διορθώσει τις ανορθογραφίες τους στο 45λεπτο. Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε παραπάνω, αλλά ο Ανδρονικάς ήταν ελαφρώς καλύτερος και δικαιώθηκε στο 75΄ με τον παίκτη που έκρινε την αναμέτρηση. Καθώς σκόραρε τόσο στο 75΄ όσο και στο 85΄ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Ο Αστέρας απλά μείωσε σε 2-1 λίγο πριν το 90΄ με αυτογκόλ του Μαρλίτση.
Δουκάκης, Καραμπάσης, Μπάλιακα – Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Λιονταράκια-Δόξα Πλαγιάς 1-3 (0-2)

Όμορφο παιχνίδι στη Μόρια ανάμεσα σε Λιονταράκια και Δόξα Πλαγιάς, με νικητές τους φιλοξενούμενους που ήταν πιο κυνικοί στην τελική τους προσπάθεια. Η ομάδα της Πλαγιάς άνοιξε το σκορ με τον Βελούτσο και ενώ τα Λιονταράκια έδειχναν να αντιδρούν, πέτυχε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, παίρνοντας έτσι καθοριστικό προβάδισμα για τη νίκη. Στην επανάληψη χάθηκε σωρεία ευκαιριών και από τις δύο ομάδες, με τα Λιονταράκια να μειώνουν στο 70΄με τον Αλανέλλη. Όμως το τέταρτο γκολ δεν ήρθε από τους γηπεδούχους, αλλά από την Δόξα που με σκόρερ ξανά τον Βελούτσο "κλείδωσε" το "τριποντο" με το τελικό 1-3.
Βουλγαρέλλης, Μεστρός, Καρδάσης – «Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Φίλια-Αίας Μυτιλήνης 2-0 (2-0)

Όλη η ιστορία του αγώνα της Φίλιας με τον Αίαντα, γράφτηκε στο πρώτο 20λεπτο. Εκεί όπου η ομάδα του Τάσου Σπύρου κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, να χάσει άλλα δύο... σίγουρα και να "κλειδώσει" ουσιαστικά πρόωρα το "τρίποντο". Στο 10΄ ο Μάριος Καλούλι άνοιξε το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα ο Κώστας Φιλιανός πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Η συνέχεια απέκτησε μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Φίλια να έχει την υπεροχή, χωρίς να φτάνει σε κάποιο άλλο τέρμα και τον Αίαντα να θέλει, αλλά να μην μπορεί να πετύχει ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι.
Βουρανής, Βλουτέλλης, Λυρής - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Μεσότοπος-Βασιλικά 4-0 (2-0)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, πήρε το "τρίποντο" ο Μεσότοπος στην αναμέτρηση με τα Βασιλικά, καταφέρνοντας να βάλει από το 3ο μόλις λεπτό το νερό στο... αυλάκι. Όταν ο Λάμης Ζαφειρίου με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από καλοχτυπημένο κόρνερ του Μαστραντωνά άνοιξε το σκορ. Ο Μεσότοπος συνέχισε σε υψηλό τέμπο και στη συνέχεια, με τον Βασίλογλου να καταφέρνει να τσιμπήσει τη μπάλα από τον τερματοφύλακα των Βασιλικών και να κερδίσει πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-0. Τα Βασιλικά προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, χωρίς να μπορούν όμως να βγάλουν τη μεγάλη φάση για να φτάσουμε στο 85΄για να έρθει και τρίτο γκολ από τους γηπεδούχους. Με τον Χατζηδιαμαντή έπειτα από ασίστ του Βασίλογλου να γράφει το 3-0. Το 4-0 έγινε στα χασομέρια, με όμορφη ατομική ενέργεια και εκτέλεση του Βασίλογλου.
Μποντάκης, Οικονόμου, Συβρής – Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Παπουτσέλλης

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey