Καλπάζει ο Μεσότοπος!

05/11/2016 - 18:44 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2016 - 19:18

Καταιγιστικός ο Μεσότοπος, πέρασε με το εμφατικό 0-4 μέσα από την έδρα του Απόλλωνα Δαφίων και συνέχισε να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας στη Β' Κατηγορία ΕΠΣ Λέσβου. Θετικό πρόσημο και για τον Ανδρονικά Παρακοίλων, που επιβλήθηκε της Προοδευτικής μέσα στη Σκάλα Καλλονής (0-1), αλλά και για τη Φίλια, η οποία ήταν εντυπωσιακή κόντρα στα Βασιλικά (1-4). Στα υπόλοιπα ματς, οι γηπεδούχοι Αστέρας Ιππείου και Αίας Μυτιλήνης κέρδισαν με το ίδιο σκορ τα Λιονταράκια (1-0) και τη Δόξα Πλαγιάς (1-), αντίστοιχα. Τέλος, σπουδαίο "2" σημείωσε ο Παπανικολής Ερεσού επί του Αλκιβιάση και μάλιστα μέσα στο Κάτω Τρίτος (0-1).

4η Αγωνιστική

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Παπανικολής Ερεσού 0-1 (0-0)
Παντελαίων-Παράσχου-Φαναρτζής - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Ένα γκολ του Καραμηνά έκρινε την αναμέτρηση στο Κάτω Τρίτος, εκεί όπου ο τοπικός Αλκιβιάδης ηττήθηκε από τον ανεβασμένο Παπανικολή Ερεσού. Οι γηπεδούχοι είχαν να αντιμετωπίσουν τις πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και φυσικά τον ψυχωμένο Παπανικολή, που με τον Παναγιώτη Μακαρώνη στον πάγκο του δείχνει εμφανώς βελτιωμένος. Μάλιστα, η ομάδα της Ερεσού ολοκλήρωσε το ματς και με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Παλαιολόγου.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Ανδρονικάς Παρακοίλων 0-1 (0-0)
Βουλγαρέλλης, Σαρρής, Πούλος - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Όμορφο ματς έγινε στη Σκάλα Καλλονής, με την Προοδευτική να βάζει δύσκολα στον Ανδρονικά Παρακοίλων, που ωστόσο κατάφερε να φύγει νικητής με 0-1. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Μάκης Σαμπάνης στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χάσει αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, όμως το 0-1 έμεινε ως το τέλος και έτσι ο Ανδρονικάς συνέχισε να καταδιώκει τον πρωτοπόρο. 

Απόλλων Δαφίων-Μεσότοπος 0-4 (0-3)
Συβρής, Οικονόμου, Μεστρός - Στάδιο "Κ. Κεντέρης"
Παρατηρητής αγώνα: Καλλίας

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι ο Μεσότοπος, νικώντας μέσα στο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής τον Απόλλωνα Δαφίων με σκορ 0-4. Η ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή ήταν ασταμάτητη στο πρώτο 45λεπτο, κάνοντας την καλύτερη της εμφάνιση, προηγούμενη με 0-3 χάρη σε κεφαλιά του Μπριλάκη, ένα διαγώνιο σουτ του πεισματάρη Χατζηδιαμαντή, που κέρδισε μια χαμένη μπάλα και έκανε το 0-2 και μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαφειρίου, σε ανατροπή του Δημήτρη Σταμάτη. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ένα ακόμα γκολ, με σκόρερ τον Βασίλογλου, φτάνοντας στο εμφατικό 0-4. Έτσι πέτυχαν το 4 στα 4 στο φετινό πρωτάθλημα, οδηγώντας δίχως βαθμολογικές απώλειες την κούρσα της ανόδου στη Β' Κατηγορία ΕΠΣ Λέσβου.

Αστέρας Ιππείου-Λιονταράκια 1-0 (1-0)
Βλουτέλλης, Μποντάκης, Καραμπάσης - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Το γκολ του Γκέκα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που έκρινε τον αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Ιππείου και στα Λιονταράκια, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, διατηρώντας το προβάδισμά τους ως το τέλος, παρά την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει η φιλοξενούμενη ομάδα. 

Αίας Μυτιλήνης-Δόξα Πλαγιάς 1-0 (0-0)
Πατσατζής, Γάκος, Βασιλακάκης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Γιωκοκος

Στο Γήπεδο των Λουτρών, οι δύο ομάδες οδηγούνταν στο ισόπαλο 0-0 μέχρι τα τελευταία λεπτά, όμως ένα αυτογκόλ του Αγά έγινε η αιτία να γείρει η πλάστιγγα προς τη μεριά του γηπεδούχου Αίαντα Μυτιλήνης, κερδίζοντας έτσι τη Δόξα Πλαγιάς με το ισχνό 1-0. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να θεωρούν ότι αδικούνται από το τελικό σκορ, αφού δημιούργησαν ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια και θα μπορούσαν να είχαν φύγει αν όχι με τη νίκη, έστω με το βαθμό της ισοπαλίας.

Βασιλικά-Φίλια 1-4 (0-0)
Λυρής, Τσογγάρη, Κάντας - Γήπεδο Βασιλικών
Παρατηρητής αγώνα: Παπουτσέλλης

Στα Βασιλικά η ομώνυμη ομάδα κατόρθωσε να πάρει την πρωτοπορία στο σκορ, στο ξεκίνημα της επανάληψης, μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, με δράστη τον Μενεμερλή. Όμως το γκολ αυτό αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, που εξαπέλυσαν αντεπίθεση διαρκείας και όχι απλώς έφεραν το ματς στα ίσα με τέρμα του Πανταζή, αλλά πέτυχαν τρία ακόμα γκολ με τους Φιλιανό, Καλούλι και το δεύτερο προσωπικό του Πανταζή, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 1-4.

 

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey