Χαστούκι Αλκιβιάδη σε Φίλια, κορυφή για δύο!

27/11/2016 - 17:01 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2016 - 17:45

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Μεσότοπος, που νίκησε τον Παπανικολή Ερεσού (3-0) στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης Αγωνιστικής στη Β' Κατηγορία ΕΠΣ Λέσβου. Στο Κάτω Τρίτος, ο τοπικός Αλκιβιάδης μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με τη Φίλια, νικώντας με το εντυπωσιακό 6-2! Ο Ανδρονικάς πανηγύρισε εύκολο εντός έδρας τρίποντο κόντρα στα Λιονταράκια (3-0), ενώ ο Απόλλων Δαφίων έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Δόξα Πλαγιάς. Με "2" πέρασε από τη Σκάλα Καλλονής ο Αίας Μυτιλήνης (1-2), όπως και ο Αστέρας Ιππείου μέσα από τα Βασιλικά (3-5).

6η Αγωνιστική

Μεσότοπος-Παπανικολής Ερεσού 3-0 (2-0)
Πατσατζής, Οικονόμου, Βλουτέλλης - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Ανώτερος ο Μεσότοπος επιβλήθηκε εντός έδρας του Παπανικολή με σκορ 3-0. Ο Χατζηδιαμαντής έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και ο Σταμάτης πέτυχε το 2-0 λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Ξενοφώντα Χαραλαμπή βρήκαν και τρίτο τέρμα με δράστη τον Βλάμη. 

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Λιονταράκια 3-0 (1-0)
Βουλγαρέλλης, Καραμπάσης, Σαρρής - Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρίδης

Εύκολα και απλά ο Ανδρονικάς υπέταξε τα Λιονταράκια στα Παράκοιλα με σκορ 3-0. Ο Μάκης Σαμπάνης άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος και ακολούθησαν δύο ακόμη τέρματα στην επανάληψη από τον Δημήτρη Κουτλή και από τον Χρήστο Κουτλή. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε προσπάθεια του Καλέτζου, ενώ ο διαιτητής Βουλγαρέλλης απέβαλλε από τον πάγκο της ομάδας των Παρακοίλων τον ποδοσφαιριστή Γιαννιόγλου. Δοκάρι για τα Λιονταράκια είχε και ο Καραγιάννης.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Φίλια 6-2 (4-0)
Βασιλακάκης, Παράσχου, Καρμίρης - Γήπεδο Κ. Τρίτος
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι ο Αλκιβιάδης στο Κάτω Τρίτος, επικρατώντας με 6-2 της Φίλιας. Οι γηπεδούχοι έπιασαν από το... λαιμό τον αντίπαλο και προηγήθηκαν με 4-0 στο ημίχρονο! Το σκορ άνοιξε ο Κατραμάδος, με τον Μαρίνο Ανήφορο να πετύχαίνει δυο γκολ για το 3-0 και τον Ζήση να κάνει το 4-0 στα πρώτα 45 λεπτά. Ακολούθως η Φίλια μείωσε με εκτέλεση πέναλτι του Χιώτη (4-1) και κατόρθωσε να κάνει άμεσ ακαι το 4-2 με σέντρα σουτ του Κατσιάνου. Μάλιστα πίεσε για ένα τρίτο γκολ, που θα την έβαζε ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, αλλά ο Αλκιβιάδης ήταν κυνικός στη γραμμή κρούσης και πέτυχε δυο ακόμα τέρματα με τους Παλαμίδα και Γονιδέλλη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η φιλοξενούμενη ομάδα του Τάσου Σπύρου είχε δοκαρι στο πρώτο μέρος, με το σκορ στο 2-0, σε προσπάθεια του Καλούλι. 

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Αίας Μυτιλήνης 1-2 (0-2)
Βλουτέλλης, Πατσατζής, Οικονόμου - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Κάβουρας

Σπουδαία νίκη απέσπασε ο Αίας Μυτιλήνης, μέσα στη Σκάλα Καλλονής, επί της Προοδευτικής με σκορ 1-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Καδή και ο Βαλσάμης έκανε το 0-2 στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, ο Αίας έμεινε με 10 παίκτες στο ημίωρο, λόγω αποβολής του Γιακαλή, όμως είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν δέχθηκε την αναμενόμενη πίεση. Η "Πρόο" μείωσε απλά στις καθυστερήσεις με τον Λαζαρίδη σε 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Απόλλων Δαφίων–Δόξα Πλαγιάς 1-1 (0-1)
Πούλος, Κάντας, Συβρής - Στάδιο "Κ. Κεντέρης"
Παρατηρητής αγώνα: Φιλιππόπουλος

Η Δόξα Πλαγιάς προηγήθηκε στο 5ο μόλις λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βελούτσου, που κέρδισε μάλιστα ο ίδιος. Η ομάδα του Μανώλη Φωτέλλη κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα ως τις καθυστερήσεις, αλλά λύγισε στο 93' και δέχθηκε την ισοφάριση από το γυριστό σουτ του Καραμήτρου! Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις φάσεις στο πρώτο μέρος για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά στην επανάληψη το ματς άνοιξε περισσότερο και θα μπορούσε ο Απόλλωνας να έχει ισοφαρίσει νωρίτερα. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, ο Χρήστου από πλευράς Δόξας Πλαγιάς και ο Θεοδωρίδης για την ομάδα των Δαφίων.

Βασιλικά–Αστέρας Ιππείου 3-5 (2-2)
Μπάλιακα, Μποντάκης, Γάκος - Γήπεδο Βασιλικών
Παρατηρητής αγώνα: Παπουτσέλλης

Με τον Άριελ Γκέκα σε τρελά κέφια, να πετυχαίνει καρέ τερμάτων, ο Αστέρας Ιππείου πέρασε νικηφόρα από τα Βασιλικά σε ένα ματς με σκορ... πόλο! Το έτερο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Καράμπελας. Ο αγώνας ήταν χορταστικός, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες με 2-2 στα αποδυτήρια. Αλλά στην επανάληψη, η παραγωγικότητα του Αστέρα δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον αντίπαλό του. Για τα Βασιλικά σκόραραν οι Αντωνέλλης (2) και Ζαφειρίου.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey