Πρώτος ο Ανδρονικάς μέσω... Κάτω Τρίτους!

25/02/2017 - 19:32 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2017 - 15:22

Η ήττα του Αλκιβιάδη στο Κάτω Τρίτος από τον Μεσότοπο (0-3) στο ντέρμπι της 16ης Αγωνιστικής της Β' ΕΠΣ Λέσβου, άλλαξε τις ισορροπίες της κορυφής, με τον Ανδρονικά να περνά μπροστά επικρατώντας στα Παράκοιλα του Παπανικολή Ερεσού (4-0). Στα υπόλοιπα ματς, η Δόξα Πλαγιάς έφυγε με το "2" από τα Βασιλικά (1-2), ο Αστέρας Ιππείου νίκησε τον Αίαντα Μυτιλήνης (2-1), ενώ ο Απόλλων Δαφίων πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στη Φίλια (2-0). Τέλος στη Σκάλα Καλλονής, η Προοδευτική πήρε τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τα Λιονταράκια (4-1).

16η Αγωνιστική

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Μεσότοπος 0-3 (0-2)

Ο Αλκιβιάδης είχε δοκάρι στο ξεκίνημα με τον Ανήφορο, αλλά και κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως ο Μεσότοπος τελικά σκόραρε πρώτος με τον Σταμάτη στο 20ολεπτο και στη συνέχεια έκανε επίδειξη δύναμης στο ντέρμπι κορυφής. Με γκολ του Μπριλάκη λίγο πριν την ανάπαυλα πήγε με το 0-2 στα αποδυτήρια, έχοντας βάλει γερές βάσεις για το τρίποντο. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ξεονοφώντα Χαραλαμπή πέτυχε και τρίτο γκολ με σκόρερ τον Βασίλογλου, ενώ ο Αλκιβιάδης δεν μπόρεσε ποτέ να μπει ξανά στο ματς, μένοντας και με 10 παίκτες λίγο πριν το τέλος, λόγω αποβολής του Βατζάκα.

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Παπανικολής Ερεσού 4-0 (2-0)

Δύο γρήγορα γκολ από τον Μάκη Σαμπάνη και τον Χρήστο Κουτλή έδωσαν δυναμικό προβάδισμα στον Ανδρονικά Παρακοίλων, που δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον αδύναμο Παπανικολή. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο ακόμη γκολ στην επανάληψη με τους Δημήτρη Κουτλή και Γιάννη Μπαρδή, για το τελικό και επιβλητικό 4-0.

Βασιλικά-Δόξα Πλαγιάς 1-2 (0-0)

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί και παρά το γεγονός ότι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ζαφειρίου από το πρώτο μέρος, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και προηγήθηκαν στην επανάληψη με σκόρερ τον Αντωνέλλη. Αλλά ακολούθως ξέμειναν από δυνάμεις και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Δόξα Πλάγιάς, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Τακό και παίρνοντας τη νίκη στη συνέχεια με γκολ του Βελούτσου.

Αστέρας Ιππείου-Αίας Μυτιλήνης 2-1 (2-0)

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Πλάτων Καρτάλης για τον Αστέρα Ιππείου, που κέρδισε με δύο δικά του τέρματα τον Αίαντα με 2-1. Ο σκόρερ των γηπεδούχων πάντως λίγο έλειψε να γίνει και μοιραίος για την ομάδα, αφού υπέπεσε σε πέναλτι στην επανάληψη, αντικρίζοντας και την κόκκινη κάρτα. Ο Καλέσογλου μείωσε σε 2-1, αλλά ο Αίαντας δεν κατάφερε κάτι περισσότερο στα εναπομείναντα λεπτά του ματς.

Απόλλων Δαφίων-Φίλια 2-0 (1-0)

Η Φίλια έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο τους πρωτοπόρους, χάνοντας στο "Κ. Κεντέρης" από τον Απόλλωνα Δαφίων με 2-0. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Χάρης Μαραγκός, που με δύο δικά του γκολ χάρισε το τρίποντο στον Απόλλωνα, ο οποίος τέλειωσε το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Σερέτη.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Λιονταράκια 4-1 (4-0)

Μονόλογος της Προοδευτικής ήταν το πρώτο 45λεπτο, με την ομάδα της Σκάλας Καλλονής να πετυχαίνει τέσσερα γκολ με τους Παπαναστασίου (2), Κουμέλλη και Λαζαρίδη, τελειώνοντας το ματς πολύ νωρίς. Τα Λιονταράκια μείωσαν στην επανάληψη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραγιάννη.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey