Της... ισοπαλίας και της... αποβολής!

13/05/2017 - 21:56 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2017 - 17:50

Της... αποβολής έγινε στη Φίλια, όπου η ομώνυμη ομάδα και ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Playoffs στη Β' ΕΠΣ Λέσβου. Στο έτερο ματς της ημέρας, Μεσότοπος και Ανδρονικάς Παρακοίλων έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο ντέρμπι κορυφής.

 

Φίλια-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 2-2 (2-1)

Ματς με ένταση, τέσσερα γκολ και έξι αποβολές ήταν εκείνο ανάμεσα στη Φίλια και τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, με τελικό σκορ 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ορφανό, αλλά ο Καλούλι ισοφάρισε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και με τη σέντρα ο Πανταζής έδωσε προβάδισμα στη Φίλια με 2-1. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, δημιουργώντας ευκαιρίες για να "κλειδώσουν" τη νίκη. Δεν τις μετουσίωσαν σε κάποιο γκολ όμως και στο τελευταίο 10λεπτο, το ματς "άναψε" με τον διαιτητή Παντελαίων να γίνεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Αρχικά, αποβλήθηκε ο Μουστάκας με απευθείας κόκκινη για φάουλ από πλευράς γηπεδούχων, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ένα σκληρό φάουλ του Ανήφορου μετέτρεψε σε πεδίο μάχης τον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες των δύο ομάδων διαπληκτίστηκαν, με τον Παντελαίων να αποβάλλει τέσσερις ποδοσφαιριστές. Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν οι Κούκος, Πανταζής και Καλούλι από τη Φίλια, καθώς και ο Βασιλλέλλης από τον Αλκιβιάδη. Παίζοντας με 7 παίκτες πια η Φίλια, ήταν εύκολη λεία για την ομάδα του Κάτω Τρίτους, που κατόρθωσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις με τον Ανήφορο, φεύγοντας με το 2-2 από το γήπεδο. 

Μεσότοπος-Ανδρονικάς Παρακοίλων 0-0 (0-0)

"Λευκή" ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Μεσότοπο και Ανδρονικά, με τις δύο ομάδες να προσθέτουν από ένα βαθμό στη συγκομιδή τους. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ, έχοντας τρία δοκάρια με τους Ζαφειρίου, Χατζηδιαμαντή και Δ. Τρυγώνη. Οι φιλοξενούμενοι διαφύλαξαν τα μετόπισθεν, παίζοντας για την ισοπαλία, ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στη βαθμολογία και το κατάφεραν, παραμένοντας στην κορυφή του πίνακα.

Βαθμολογία

  Playoffs - B' ΕΠΣ Λέσβου Β. Γκολ
1. Ανδρονικάς Παρακοίλων 11 2-1
2. Μεσότοπος 10 3-0
3. Φίλια 4 3-5
4. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 2 2-4

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey