Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο γήπεδο Μόριας

11/04/2024 - 13:50 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2024 - 17:11

Το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου οδεύει προς το τέλος του με την υπόθεσης της πρώτης θέσης στον νότιο όμιλο να παραμένει ακόμη ανοιχτή.

Την Κυριακή 14/4 για την 24η αγωνιστική του νοτίου ομίλου, στο γήπεδο της Μόριας στις 5 το απόγευμα θα διεξαχθεί κρίσιμος αγώνας ανάμεσα στον Οδυσσέα Ελύτη που θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή και τον ισχυρό και πάντα επικίνδυνο Παλλεσβιακό που θα διεκδικήσει επίσης τη νίκη με σκοπό παραμείνει ζωντανός για τη δεύτερη θέση. Την ίδια ώρα στο γήπεδο Μανταμάδου ο Ταξιάρχης θα υποδεχθεί τον Αστέρα Νίκης που θα παίξει κι αυτός αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς, ενώ στο Κάτω Τρίτος ο Αστέρας(Ορφέας) θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Λέσβου.

Για την προτελευταία του βορείου ομίλου, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 17:00  στην Ερεσό ο Παπανικολής θα παίξει με τον Καραβαγγέλη Στύψης, στο γήπεδο Πέτρας η Άναξος θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα, ενώ στην Άντισσα θα γίνει ο αγώνας Ορφέας-Καλλονή.

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παρατηρητή αγώνων Θοδωρή Φιλιππόπουλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey