Μόλυβος κορυφής!

05/11/2013 - 15:19

Pallesviakos_Polixnitos_Xristodoulou2Με την «πεντάρα» εις βάρος της Δόξας, ο Αρίονας του Μολύβου βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος τόσο την ήττα του Ορφέα στο Ίππειος, όσο και εκείνη του Αίαντα στο μεγάλο ντέρμπι από τον Ερμή. Στα Παράκοιλα, ο Παλλεσβιακός πήρε μεγάλη νίκη με 1-2, ενώ ο Πολιχνίτος κέρδισε με 3-0 τον Αχιλλέα της Πέτρας.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ερμής πήρε τη μεγάλη νίκη σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι εις βάρος του Αίαντα με 1-3. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με οκτώ παίκτες, αδυνατώντας να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους. Ο Αίαντας αγωνιζόταν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζήτα, με τον Ερμή να αποκτά το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Νέστορα. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Καλέσογλου και πίεσαν ακόμη και για την ανατροπή. Ωστόσο στο 77΄ αποβλήθηκε ο Χατζηπαναγιώτης για σπρώξιμο αντιπάλου εκτός φάσης και λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας της ομάδας, ο Μωραϊτης για τον ίδιο λόγο. Ο χορός των… κόκκινων καρτών συνεχίστηκε με την αποβολή και του Γαλέτσα για εξύβριση προς το διαιτητικό τρίο και φυσιολογικά ήρθε η κατάρρευση με τον Ερμή να παίρνει το «τρίποντο» με γκολ των Κανάδου και Βλουτέλλη!

Στο Μόλυβο, ο Αρίονας έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Δόξα Πλαγιάς, επικρατώντας με 5-0. Ο Μόλβαλης πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, για να σκοράρουν στην επανάληψη και οι Κουνιάρης, Μπαλάσκας και Βουρσούκης, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0!

Στη Στύψη, η Φίλια πήρε πολύ σημαντική νίκη με δύο γκολ του Καλούλι. Το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες, αλλά στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη και δικαίως την κατέκτησαν. Στα άσχημα του παιχνιδιού καταγράφεται ο τραυματισμός του Τακτικού για την Φίλια, που θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για περισσότερο από έναν μήνα.

Στα Παράκοιλα, ο Παλλεσβιακός πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Χριστοδούλου να σκοράρει μάλιστα στις καθυστερήσεις πριν την ανάπαυλα. Νωρίτερα ο Καρανίκας είχε ανοίξει το σκορ για τον «Παλλέ», γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ του. Ο Ανδρονικάς ωστόσο αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Βαχαράκη στο 55΄ αλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο τέλος.

Εμφανώς ανώτερος ο Αστέρας Ιππείου ανέκοψε την πορεία του Ορφέα με το εκκωφαντικό 4-0, ενώ μεγάλη νίκη πήρε και ο Πολιχνίτος με 3-0 επί του Αχιλλέα Πέτρας.

Aποτελέσματα

5η Αγωνιστική
Καραβαγγέλης Στύψης-Φίλια 1-2
Ανδρονικάς Παρακοίλων-Παλλεσβιακός 1-2
Αρίων Μήθυμνας-Δόξα Πλαγιάς 5-0
Αστέρας Ιππείου-Ορφέας Κεραμειών 4-0
Πολιχνίτος-Αχιλλέας Πέτρας 3-0
Αίας Μυτιλήνης-Ερμής Παμφίλων 1-3

Βαθμολογία


5η Αγωνιστική B. Γκολ
1. Αρίων Μήθυμνας  
11
11-4
2. Ερμής Παμφίλων  10
13-8
3. Φίλια 9 6-5
4. Πολιχνίτος  8 11-5
5. Αίας Μυτιλήνης 8 9-5
6. Ορφέας Κεραμειών  8 11-9
7. Παλλεσβιακός* 6 8-7
8. Αστέρας Ιππείου
5 11-10
9. Αχιλλέας Πέτρας 5 4-7
10. Δόξα Πλαγιάς
4 2-12
11. Καραβαγγέλης Στύψης
2 3-7
12. Ανδρονικάς Παρακοίλων  2
3-13

*Έχει -2 βαθμούς από ποινή της περσινής περιόδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey