Έρχεται το «7ο Lesvos Τrail»

22/05/2024 - 10:09

Οι μέρες πλησιάζουν για τον μοναδικό αγώνα δρόμου – βουνού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στον Λεπέτυμνο.

Το 7ο Lesvos Τrail γιορτάζει την φύση και τον αθλητισμό στην μοναδική Λέσβο μέσα από τα μονοπάτια του ορεινού όγκου του Λεπετύμνου – Συκαμιάς. Φέτος, η συμμετοχή αθλητών είναι μεγάλη και στους δυο αγώνες LESVOS TRAIL 15km και LEPETYMNOS RUN 6km, έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό, αποδεικνύοντας έτσι ότι η διοργάνωση αποτελεί πια θεσμό και κάθε χρόνο δυναμώνει με περισσότερες συμμετοχές. 

Oι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και για τις εγγραφές, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των αγώνων www.lesvostrail.eu Επίσης, όσοι δεν προλάβουν την ηλεκτρονική εγγραφή μπορούν να εγγραφούν την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία που θα βρίσκεται στην πλατεία του Λεπετύμνου, μια ώρα νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων.

 Το 7ο Lesvos Trail διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Τοπική Κοινότητα Λεπετύμνου. Έχει την αιγίδα και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και στηρίζεται δυναμικά από φορείς και χορηγούς.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey