Με 4 σκάφη ο ΛΟΙΑΘ στην Aegean Regatta

03/09/2023 - 20:12 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2023 - 20:14

Η Aegean Regatta 2023, ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοπλοϊκά γεγονότα στο Αιγαίο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από μία εβδομάδα συναρπαστικών αγώνων και κοινωνικών εκδηλώσεων.

H 22η διοργάνωση της Aegean Regatta (20-26 Αυγούστου) φιλοξενήθηκε σε ιδιαίτερους προορισμούς του Β. Αιγαίου, ξεκινώντας από τον γραφικό Μόλυβο, ταξίδεψε προς τα ακριτικά Ψαρά, τις πανέμορφες Οινούσσες και το υπέροχο νέο λιμάνι των Καρδαμύλων, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας (ΛΟΙΑΘ) για άλλη μία χρονιά στήριξε τον θεσμό της Aegean Regatta και πλαισίωσε τον αγωνιζόμενο στόλο με 4 συμμετοχές από τα σκάφη ΦΟΙΒΟΣ (Φερβελής Κωνσταντίνος), ΕΥΠΛΟΙΑ (Αντωνάκας Ιωάννης), ΑΘΩΣ (Κονιαρέλλης Δημήτρης) και SUNFIZZ (Στρατής Πάλλης).

Ιδιαίτερα το ιστιοπλοϊκό σκάφος "Sunfizz," με κυβερνήτη τον Στρατή Πάλλη, κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του και την 13η θέση στη γενική κατάταξη. Οι αθλητές του ΛΟΙΑΘ αντιμετώπισαν σκληρούς ανταγωνιστές από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας τις απαιτητικές συνθήκες του Αιγαίου. Η ομάδα του «Sunfizz», επέδειξε εξαιρετικές ιστιοπλοϊκές ικανότητες για άλλη μία φορά, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Οι εκπρόσωποι του ΛΟΙΑΘ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους όσους στήριξαν και ενθάρρυναν τη διοργάνωση και πρόσφεραν χαρά στην ιστιοπλοϊκή μας οικογένεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey