Έξι μετάλλια στο Tae Kwon Do

04/11/2010 - 00:04 Τελευταία τροποποίηση στις 04/11/2010 - 00:12

Με συνολικό απολογισμό έξι μεταλλίων, δύο χρυσών, τριών ασημένιων και ενός χάλκινου επέστρεψαν από την Αθήνα οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do Μυτιλήνης, όπου έλαβαν μέρος στο 15ο διασυλλογικό πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στη Χαλκίδα και πήραν μέρος σε αυτούς περισσότεροι από 1000 αθλητές, με έντονο συναγωνισμό.

Ο ΑΣ Μυτιλήνης κατάφερε να αποσπάσει για ακόμα μια φορά άκρως κολακευτικά σχόλια για τη συστηματική δουλειά που γίνεται στο νησί μας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για τις αγωνιστικές του επιδόσεις και για το ήθος των αθλητών του.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Κωνσταντίνος Σουβατζόγλου στα -33Kg μαύρες ζώνες και ο Χρήστος Βαλέλλης στα 57 kg έγχρωμες ζώνες. Ασημένιο, ο Νίκος Καραμβάλης στα -49kg μαύρες ζώνες, ο Νίκος Χούσος στα -53Kg μαύρες ζώνες και ο Τάσος Παπαδόπουλος στα 87Kg έγχρωμες ζώνες. Τέλος, χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Σταύρος Γεωργακάκης στα 87Kg μαύρες ζώνες.

Στους αγώνες πήραν επίσης μέρος οι Μανώλης Γκιγκιλίνης, Δημήτρης Δάλλας, Γιάννης Λεωνής, Βασίλης και Στέφανος Κωσταράς, Δέσποινα Σπανού, Χρήστος Τσάκωνας και Χρύσα Τσελεμπή, που είχαν καλή παρουσία.

Ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Αλιφραγκής, μιλώντας για τους αγώνες δήλωσε στα τοπικά Μέσα: «Μεγάλη επιτυχία δεν είναι τα μετάλλια, αλλά η παρουσία των παιδιών στη διοργάνωση. Σίγουρα τα έξι μετάλλια είναι επιτυχία για το άθλημα και αυτό θεωρώ ότι είναι μόνο η αρχή. Οι αγώνες είχαν υψηλό επίπεδο, αφού κανένας δεν ήθελε να χάσει. Τα παιδιά έδειξαν ήθος, ομαδικότητα και κατάφεραν να διακριθούν.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey