Το Παγκράτιο ταξιδεύει στην Αγγλία

08/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:25


Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ζει ο συντοπίτης μας προπονητής του παγκρατίου αθλήματος Νέλλος Ζαφειρίου, που πλέον θα διδάσκει τη μαχητική τέχνη των προγόνων μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Νέλλος Ζαφειρίου έκλεισε συνεργασία με μια από τις σπουδαιότερες ακαδημίες της Βρετανίας, θέτοντας υψηλούς στόχος τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, ώστε διδάσκοντας το Παγκράτιο να του δώσει την αίγλη που του αρμόζει και στο εξωτερικό.

Ο Μυτιληνιός δάσκαλος του παγκρατίου με μια από καρδιάς δήλωσή του αποχαιρετά τη Λέσβο και μιλά για τα όνειρα που πραγματοποιούνται: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, τους αθλητές της σχολής Lesvos Shootfighters που με το ζήλο και το ήθος τους κατάφεραν να αναδείξουν τα μαχητικά αθλήματα εντός και εκτός νησιού, αποκομίζοντας πάνω από 20 χρυσά μετάλλια. Τους χορηγούς μου το Body Progress, Lonsdale-Box Shop και Seven Hellas για τη στήριξη τους και τέλος τους συνεργάτες του SportLesvos.gr, που πάντα στήριζαν την προσπάθεια ανάδειξης αυτού του αθλήματος. Θα ήθελα με τη σειρά μου να πω σε όλα τα παιδιά που έχουν όνειρα και φοβούνται ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, ότι όλα είναι δυνατά αρκεί να το θέλουν πραγματικά και να έχουν πάντα ΗΘΟΣ. Ταπεινά σας ευχαριστώ για όλα. Νέλλος Ζαφειρίου."

Αναμφίβολα, μια σπουδαία εξέλιξη στην προπονητική καριέρα του Νέλλου Ζαφειρίου, στον οποίο ανοίγεται πλέον ένας μακρινός πλην όμως όμορφος και πρωτόγνωρος δρόμος, ταξιδεύοντας μέσα από το παγκράτιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με στόχο να "μυήσει" τους Βρετανούς στην αρχαία αυτή μαχητική τέχνη.

Στο "SL", τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια, του ευχόμαστε στο εξής να πετυχαίνει κάθε στόχο που θέτει και θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι να φιλοξενήσουμε στις σελίδες μας όμορφες και ξεχωριστές αθλητικές εμπειρίες συντοπιτών μας, που άνοιξαν τα φτέρα τους και θα διαπρέπουν πλέον εκτός από την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey