Χάλκινες Παπουτσή και Γεωργάκη!

07/10/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:24

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε και το Πανελλήνιο Κύπελλο U-21 της Ελληνικής Ομοσπονδίας του αθλήματος.

Η αφρόκρεμα των αθλητών στις κατηγορίες εφήβων - νεανίδων και νέων Ανδρών - νέων Γυναικών συμμετείχε σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση με καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των συλλόγων, αλλά και οι γονείς των αθλητών. Συνολικά αγωνίστηκαν 361 αθλητές από 91 συλλόγους της επικράτειας, ανάμεσά τους και δύο αθλήτριες από τη Λέσβο, που κατέκτησαν μάλιστα και από ένα χάλκινο μετάλλιο!

Η Κατερίνα Παπουτσή και η Ειρήνη Γεωργάκη κράτησα ψηλά τη σημαία του ΑΣ Shotokan Karate Πολιχνίτου, συνεχίζοτας τις πολύ καλές παρουσίες στις μεγάλες διοργανώσεις, προσθέτοντας δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις. Συγκεκριμένα, οι δύο αθλήτριες από τη Λέσβο αγωνίστηκαν στην κατηγορία ΚΑΤΑ νεανίδων, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Για την ιστορία, πρώτη ήταν η Κατερίνα Ζάρρα του ΑΟΠ Karate Shotokan και δεύτερη η Μαρία Δέλιου της Ακαδημίας Καράτε Χίου. Μάλιστα η Ειρήνη Γεωργάκη συμμετείχε και στην κατηγορία KUMITE +54 νεανίδων, αποσπώντας την 7η θέση.

Οι επιτυχίες των δύο αθλητριών του ΑΣ Shotokan Karate Πολιχνίτου σε μια ακόμα υψηλού επιπέδου διοργάνωση αποδεικνύουν περίτρανα ότι η δουλειά που γίνεται συνολικά από τις τις Παπουτσή και Γεωργάκη, σε συνδυασμό με την προπονήτριά τους Φρατζέσκα Στρατούλη, καθιστά το σύλλογο της Λέσβου μεταξύ εκείνων που παμηγυρίζουν σταθερά μετάλλια σε Πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο. Θυμίζουμε ότι Παπουτσή και Γεωργάκη είχαν κερδίσει την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στο "Turkish Open Karate Tournament", που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η Παπουτσή μετρά και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε, που έγινε τον Απρίλιο στο Κραγκόγιεβατς της Σερβίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey