Κοπή πίτας για το Sports Club Mytilini

04/02/2015 - 13:59

Την πίτα του για το 2015 έκοψε την περασμένη Κυριακή (1/2) ο αθλητικός σύλλογος Sports Club Mytilini, στις εγκαταστάσεις του στην Παγανή με μεγάλη συμμετοχή από αθλητές, γονείς, αλλά και φίλους, παρά την κακοκαιρία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη και τους αθλούμενους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν, δηλώνοντας ότι η οικογένεια του Sports Club Mytilini μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο κι αυτό δίνει κουράγιο στους ανθρώπους του να προχωρούν, να βελτιώνονται και να παρέχουν όσο το δυνατό περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες.

Ακολούθως, απηύθυνε τις ευχαριστίες του προς την ομάδα μπάσκετ του παιδικού τμήματος, που συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα του νησιού μας, με φιλότιμη και αξιοπρεπή προσπάθεια παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών σε σχέση με τους αθλητές των υπολοίπων συλλόγων, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει το βοηθό προπονητή του Τάε Κβον Ντο Γιάννη Μανωλικάκη, που κράτησε μόνος του για ένα τρίμηνο το τμήμα κατά την απουσία του δασκάλου της σχολής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τέλος έγινε αναφορά στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς που θα εμπεριέχει σεμινάρια, καμπ, φιλικούς αγώνες αλλά και συμμετοχή σε Πανελλήνιες διοργανώσεις, ενώ στο κλείσιμο της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα στους τυχερούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey